Boşandığı eşini pompalı tüfekle öldürdü

Aydın'da Eren Dildöken eski eşi Nebahat Yükçü'yü pompalı tüfekle öldürdü.
Kadın cinayetlerinin ve erkek şiddetinin bitmek bilmediği Türkiye'de bu trajik olay bir kez daha durumun vehametini gösterdi. Kaçan şahıs polis tarafından aranıyor.

Gündem 3 Eylül 2024
Bu haber 2 hafta önce yayınlandı

Akşam saatlerinde Aydın’ın Kuşadası ilçesi kadın cinayetiyle sarsıldı. Hacıfeyzullah Mahallesi’nde 29 yaşındaki Nebahat Yükçü saat 17.00 civarında 32 yaşındaki eski eşi Eren Dildöken tarafından acımasızca hayattan koparıldı. İkisi arasındaki tartışma hızla trajediye dönüştü. Eren Dildöken evdeki pompalı tüfeğiyle eski eşini göğsünden vurdu. Genç kadın aldığı ağır yaralarla olay yerinde hayatını kaybetti.

Komşuların korku dolu bakışları altında polis ve sağlık ekipleri hızla olay yerine ğeldi ama Nebahat Yükçü için yapılacak bir şey kalmamıştı. Genç kadının cansız bedeni incelemenin ardından Kuşadası Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Cinayetten sonra motosikletle kaçan Eren Dildöken polis tarafından her yerde aranıyor. Eski eşine daha önce de şiddet uyguladığı öğrenilen Dildöken’in yakalanması için başlatılan geniş çaplı operasyon devam ediyor.

Eski eşini pompalı tüfekle öldürdü

Türkiye’de kadın cinayetleri bitmek bilmiyor

Bu  Türkiye’de her gün artan kadın cinayetlerinin son örneklerinden biri. Yıllardır süregelen toplumsal sorunların bir yansıması olarak, birçok kadın en yakınlarındaki erkeklerin şiddetine maruz kalıyor ve hayatını kaybediyor.

Nebahat Yükçü’nün trajik ölümü toplumun bu kronik soruna daha ciddi ve kararlı bir şekilde eğilmesi gerektiğini bir kez daha ortaya çıkardı. Her yeni vaka adaletin sağlanması ve bu tür trajedilerin bir daha yaşanmaması için güçlü bir çağrı olarak yankılanıyor.

Konya'da kadın cinayeti: Öldürdüğü eşinin cesediyle karakola gidip teslim olduKonya’da kadın cinayeti: Öldürdüğü eşinin cesediyle karakola gidip teslim oldu

Erkek vahşeti bitmiyor: Üç çocuğun olduğu evde eşini katletti, sonra kendisini öldürdüErkek vahşeti bitmiyor: Üç çocuğun olduğu evde eşini katletti, sonra kendisini öldürdü

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.