Önce dövdüler sonra kadın elbisesi giydirip oynattılar

Adana’da biri kadın dört kişi sosyal medyadan kadınları taciz ettiğini öne sürdükleri genci bir eve çağırıp kadın elbisesi giydirdi, hem dövdüler, hem de oynattılar. Bu anları bir de görüntüleyerek sosyal medyada paylaştılar.

Gündem 14 Aralık 2023
Bu haber 5 ay önce yayınlandı

Adana Çukurova’da bir ay önce Ahmet D. sosyal medya üzerinden Berna K. isimli kadını taciz edip genç kadınla küfürleşti.

Bunun üzerine Berna K. da Ahmet D.’yi “Senden özür dileyeceğim gel buluşalım” diyerek bir eve çağırdı.

Eve gitti işkence gördü

Berna K.’ye güvenen Ahmet D. eve gittiğinde kadının yanı sıra akrabası H.Y. ve ismini bilmediği iki erkek şahısla karşılaştı. Ahmet D.’yi önce döven üç kişi ardından Ahmet’e kadın iç çamaşırı giydirip fotoğrafını çekti. Bununla da yetinmediler, Ahmet D.’ye kadın elbisesi giydirip oynatarak bu anları da saniye saniye cep telefonuna kaydettiler.

O sırada birinin “Kız kardeşime canlı yayında yürüyen bu” dediği, B.K.’nin de “Özür dilerim Berna de” diyerek Ahmet D.’ye talimat verdiği duyuldu.

Görüntülerin sosyal medyada yayınlanması üzerine Ahmet D. polise gidip şikayetçi oldu. Gözaltına alınan dört kişi emniyetteki ifadelerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece yurt dışı çıkış yasağıyla serbest bırakıldı.

Yolda yürüyen kadını taciz etti, tutuklandıYolda yürüyen kadını taciz etti, tutuklandı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.