Kaldırımda beklerken cipin çarptığı Beyza öldü

Bursa’da 13 yaşındaki öğrenci Beyza Nur Gecü kaldırımda beklediği sırada kontrolden çıkan bir cipin çarpmasıyla yaşamını yitirdi. Cip sürücüsü tutuklandı.

Gündem 12 Ocak 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı

Bursa’da okuldan çıkıp evine giden 13 yaşındaki Beyza Nur Gecü’ye  kaldırımda beklerken bir cip çarptı ve küçük Beyza Nur yaşamını yitirdi.
Edinilen bilgiye göre Nilüfer ilçesine bağlı Ertuğrul Mahallesi’ndeki Uğur Mumcu Bulvarı’nda Ü.U. idaresindeki cip henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı sürücüsünün kontrolünden çıktı, okuldan evine dönen 8’inci sınıf öğrencisi Beyza Nur Gecü’ye çarptı. Cipin çarpmasıyla savrulan Beyza Nur Gecü ağır yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından Beyza Nur Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı.

Sürücü tutuklandı

Beyin kanaması şüphesiyle hastanede tedavi altına alınan ve o sırada kalbi de duran Beyza Nur kurtarılamadı. Olaydan sonra gözaltına alınan Ü.U. tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Beyza Nur Gecü’nün okula her gün servis ile gittiği, ancak kazanın olduğu gün annesinden izin alarak servise binmeyip arkadaşlarıyla bir süre  vakit geçirdiği, eve dönerken de kazanın yaşandığı öğrenildi.
Gecü gözyaşları arasında toprağa verildi. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor. ​​​​​​​

İki kardeş üç yıl arayla trafik kazasında öldüİki kardeş üç yıl arayla trafik kazasında öldü

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.