Kaleiçi’ndeki yangında ‘klima motoru patladı’ iddiası

Kaleiçi'ndeki butik otelde çıkan yangında Lübnanlı bir çift yaşamını yitirdi. Turistler banyoda ölü bulunurken görgü tanıkları yangının klima motorunun patlamasından kaynaklandığını iddia etti.

Gündem 23 Temmuz 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı

Antalya’daki tarihi Kaleiçi’nde bulunan bir butik otelde önceki gece 03.30 sıralarında yangın çıktı. Alevlere teslim olan otelde bulunan 2 turist ise yaşamını yitirdi. Ölenler Lübnan vatandaşı olan 53 yaşındaki Vivianne Saad ile 52 yaşındaki Dory Mhanna’ydı. Çift banyoda ölü bulunurken yan odada kalan çocukları 18 yaşındaki Shana Mhanna ve 23 yaşındaki Shirlay Mhanna yangından sağ kurtuldu.

Yaşamını yitiren çift banyoda ölü bulundu.

10Haber’in ulaştığı görgü tanıklarının anlatımına göre; oteldeki yangın klima motoru patladığı için çıktı ve itfaiye ekipleri tarafından yaklaşık 1,5 saat sürdü. Soğutma çalışmaları ise sabahın ilk ışıklarına kadar devam etti. Olaya ilişkin soruşturma başlatılırken alevlerin arasında kalan 12 kişi ise yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Yaralılardan 2’sinin durumu ağır.

Çanakkale'de 52 saat süren yangının ardından yeşil griye döndü: 'Kabus gibiydi'Çanakkale’de 52 saat süren yangının ardından yeşil griye döndü: ‘Kabus gibiydi’

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.