Salih Özcan’ın evi yandı

Borussia Dortmund'ta forma giyen A Milli Takım oyuncusu Salih Özcan'ın Almanya'daki evinde yangın çıktı. Evde kimsenin olmaması faciayı önledi.

Spor 19 Ekim 2023
Bu haber 7 ay önce yayınlandı
Salih Özcan A Milli Takım ile Hırvatistan ve Letonya karşılaşmalarında ilk 11'de forma giydi.

Borussia Dortmund’ta forma giyen milli futbolcu Salih Özcan’ın Almanya’daki evinde yangın çıktı. Phoenix Gölü yakınlarındaki dairenin terasında çıkan yangın büyüdükten sonra fark edildi.

Yangının bir kablonun kısa devre yapması sonucu çıktığı ve kısa sürede mobilyalara sıçrayarak büyüdüğü öğrenildi. Yangın sırasında evde kimsenin bulunmadığı belirtilirken, durumu fark eden komşular itfaiyeyi aradı. Evde sadece maddi hasar meydana geldi.

Derbinin hakemi Halil Umut Meler olduDerbinin hakemi Halil Umut Meler oldu

Konuyla ilgili açıklama yapan Salih Özcan, “Durumumuz iyi, çok şükür sadece maddi hasar oluştu. Önemli olan kimsenin yaralanmaması” dedi.

Geçtiğimiz günlerde A Milli Takımımız, EURO 2024 Elemeleri’nde kritik iki maça çıktı. Hırvatistan karşısında 1-0 kazanılan maça ilk 11 başlayan Salih Özcan, 4-0’lık Letonya galibiyetinde de Montella’nın 11 tercihinde yer aldı. Almanya’da Köln altyapısında yetişen Salih Özcan, Kiel’deki kiralık döneminin ardından Köln’e geri dönmüş ve 2022 yazında Borussia Dortmund’a transfer olmuştu. Dortmund, Salih’in bonservisi için Köln’e 5 milyon Euro ödedi. Bu sezon takımında 5 maça çıkan 25 yaşındaki önlibero, 286 dakika sahada kaldı.

Beşiktaş taraftarı Galatasaray'ın stadında olacak!Beşiktaş taraftarı Galatasaray’ın stadında olacak!

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.