15 yaşındaki çocuk kavga ettiği taksicinin boğazını kesti

Bursa'da Halil İbrahim Acar isimli taksici aracına binen üç kişiyle tartıştı. Yolcular araçtan indi ama şoför kapısına gelip burada Acar'a saldırdılar, içlerinden biri taksicinin boğazını kesti.

Gündem 8 Aralık 2023
Bu haber 7 ay önce yayınlandı

Bursa’da yaşayan Halil İbrahim Acar taksicilik yapıyordu. Akşam saatlerinde Yıldırım ilçesine giden Acar, Beyazıt caddesinde üç kişiyi aracına aldı. Bir süre sonra müşterilerle Halil İbrahim Acar arasında sebebi bilinmeyen bir tartışma başladı.

Bir süre sonra yolcular araçtan inerken içlerinden biri sürücü kapısını açıp Halil İbrahim Acar’ı tekmeledi. Diğer yolcu da cebinden çıkardığı bıçakla taksicinin boğazını kesti. Olayı görenler hemen yardıma koştu, saldırganlar kaçtı. Bölgeye gelen sağlık ekipleri yaralı taksiciye ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Burada tedavi altına alınan Halil İbrahim Acar’ın durumu kritik.

Olay yerinde inceleme yapan polis şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Araştırmalarda sürücüyü bıçaklayan kişinin 15 yaşındaki Ç.K. olduğunu tespit eden ekipler şüpheliyi gözaltına aldı. Polis diğer iki şüpheliyi arıyor.

Kumarhaneci Falyalı cinayetinin zanlısı Hollanda'da yakalandıKumarhaneci Falyalı cinayetinin zanlısı Hollanda’da yakalandı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.