Kavgayı ayıran şoförün otobüsünü kurşunladılar: Karıştırmışlar

İstanbul’dan yola çıkan otobüs, Kocaeli’nin Çayırova ilçesinde yolcu almak için durduğu sırada kurşunlandı. Saldırganların tartıştıkları otobüs şoförünü kurşunlamak isterken, kavgayı ayıran şoförün kullandığı otobüsü kurşunladığı anlaşıldı.

Gündem 15 Temmuz 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı

İstanbul-Sinop seferini gerçekleştiren bir yolcu otobüsü önceki gece Kocaeli’nin Çayırova ilçesinde yolcu almak için durduğu sırada kurşunlandı.

Kurşunlanan otobüsün şoförü Çayırova’ya gelmeden bir süre önce yolda başka bir otobüs şoförü ile otomobil sürücüsünün tartıştığını gördü. Kavgayı ayırmak için otobüsü sağa çeken şoför, tartışan sürücüleri ayırdı ve yoluna devam etti.

Otobüs bir süre sonra Çayırova’da yolcu almak için durdu. Otobüsün yanına yaklaşan silahlı kişiler otobüsü kurşunladı.

Bariyerleri aşan yolcu otobüsü metrelerce alttaki yola düştü!Bariyerleri aşan yolcu otobüsü metrelerce alttaki yola düştü!

İçi yolcu dolu otobüsün kurşunlandığı anlar saniye saniye yolcuların kamerasına yansıdı. Görüntülerde yolcuların, özellikle çocukların büyük korku yaşadığı ve bağırdığı görüldü. Aynı zamanda görüntülerde, bir kişinin yolculara, “yere yatın”, “kafalarınızı eğin” uyarısında bulunduğu da duyuldu. Olay sebebiyle kimsenin yaralanmadığı ancak otobüste hasar oluştuğu bildirildi.

Saldırıyı gerçekleştirenler ise otomobildeki şahıslar çıktı. Saldırganlarını asıl amaçlarının tartıştıkları şoförün otobüsünü kurşunlamak olduğu, araçları karıştırarak kavgayı ayıran şoförün otobüsünü kurşunladıkları öğrenildi.

Polis ekipleri olayı gerçekleştiren şüphelileri tespit ederek, gözaltına aldı.

İETT şoförü, İETT şoförüne baltayla saldırdıİETT şoförü, İETT şoförüne baltayla saldırdı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.