Kılıçdaroğlu mitingine gittiği için tehdit edilen Milli Görüşçü: Ecevit-Erbakan koalisyonunda da yeşil komünist ilan edildim

Millet İttifakı'nın Nevşehir mitingine katılan Milli Görüşçü Ahmet Yılmaz, mitinge katıldığı için kendi çevresinden tehditler aldı. Duruma tepki gösteren Yılmaz, "Camiye bile giremez oldum. Ecevit- Erbakan koalisyonunda da yeşil komünist ilan edildim" dedi.

Gündem 2 Mayıs 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
  • 10Haber news

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Nevşehir’deki mitingine katıldığı için tehditler alan emekli Ahmet Yılmaz yaşadıklarını anlattı.
Nevşehir’de ikamet eden Milli Görüşçü şoför emeklisi olan Ahmet Yılmaz, Kılıçdaroğlu’nun mitingine katıldı. Miting sonrası CHP sayfalarında paylaşılan bir fotoğraf karesinin ardından kendisinin ve ailesinin tehdit edildiğini söyledi.
Ahmet Yılmaz, “Yıllarca hem güzel ülkemde hem de Irak ve İran’da çalıştım. Ülkemi, devletimi, bayrağımı çok seviyorum. 1969’dan bu tarafa Milli Görüş partilerine oy verdim. Erbakan hocamızın yolundan istikametinden asla ayrılmadım, çok seçimler gördüm” dedi.
TV5’e konuşan Ahmet Yılmaz, 1974 seçimlerinde Erbakan-Ecevit koalisyonunda hizmetlere şahit olduklarını ve o dönemde de yeşil komünist ilan edildikleri söyledi. Yılmaz, şimdilerde ise camiye giremediğini ve tehdit edildiğini anlattı.

Kılıçdaroğlu: Kimse bizim milliyetçiliğimizi sorgulamasınKılıçdaroğlu: Kimse bizim milliyetçiliğimizi sorgulamasın

‘İmamlar tehdit ediyor’

Ahmet Yılmaz, “Milli Görüşün lideri Temel Bey, CHP ile anlaşarak seçim ittifakı yaptı. Bazı prensiplerde anlaştı, bizde liderine bağlı bir birey olarak liderimizin istikametinde yola revan olduk. 13. Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun Nevşehir’e mitinge geleceğini duydum ve mitinge katıldım. Fotoğraf çekmişler, Sayın Kılıçdaroğlu’da o fotoğrafı paylaşmış. Bazı kişiler bu fotoğrafı paylaşarak sosyal medyada linç kampanyası başlattılar, ağza alınmayacak hakaretlerde bulunuyorlar. Evlatlarıma mesaj atârak beni tehdit dahi ediyorlar, bulunduğum kasabada camiye dahi gidemez oldum. Çok hakaretler duyuyorum tanımadığım imamlar dahi beni tehdit ediyor, çok üzülüyorum” dedi.

Kendisinin ve ailesinin tehdit edildiğini iddia eden Ahmet Yılmaz, “Ülkesine vergisini eksiksiz ödemiş, bağkurdan emekli bir vatandaşım. İstediğim siyasetçinin mitingine katılmak kadar hakka sahibim ama mitinge katıldığımdan beri bana ve aileme çok hakaret ediliyor, tehdit ediyorlar çok üzülüyorum. Sonuçta seçim yarış, bu yarışı biri kazanacak” diye konuştu.

Kılıçdaroğlu'ndan Afyon ve Nevşehir çıkarması... İmamoğlu'na Gaziantep göreviKılıçdaroğlu’ndan Afyon ve Nevşehir çıkarması… İmamoğlu’na Gaziantep görevi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.