650 km yol gidip kızını ve torununu katletti

Osman Nuri K. Adana'dan Eskişehir'e kadar otomobille gidip 31 yaşındaki kızı Merve Karabaş ve yedi yaşındaki torunu Alp Karabaş’ı evlerinin önünde silahla vurarak öldürdü.

Gündem 13 Haziran 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı

Adana’dan otomobille Eskişehir’e giden Osman Nuri Keskin Odunpazarı ilçesi Emek Mahallesi Yanartaş Sokak’ta 31 yaşındaki kızı Merve Karabaş’ı ve yanındaki yedi yaşındaki torunu Alp Karabaş’ı tabancayla kurşun yağmuruna tuttu.

Kurşunların hedefi olan Merve Karabaş otomobilin içinde, kaçmayı deneyen yedi yaşındaki Alp Karabaş ise yaklaşık 20 metre ileride vefat etti. Eşinden boşanmak isteyen Osman Nuri Keskin’in kızı Merve Karabaş ile husumet yaşadığı öğrenildi.

Çevrede bulunanlar tarafından dövülen Osman Nuri Keskin hastanedeki tedavisinin ardından Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alındı.

Merve Karabaş ve yedi yaşındaki oğlu Alp Karabaş’ın cesetleri ise Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Bir kadın cinayeti daha: Boşanma aşamasındaki eşini makasla öldürdüBir kadın cinayeti daha: Boşanma aşamasındaki eşini makasla öldürdü

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.