Kontrollü yıkımda kontrolsüz kavga: Sopalarla saldırdılar

Bir binanın kontrollü yıkımı sırasında yaşlı bir kişiyle kepçe operatörü arasında kavga çıktı. Kavganın büyümesi üzerine yaşlı adamın ailesi de olaya dahil oldu ve taraflar birbirine sopalarla saldırdı.

Gündem 19 Şubat 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı

İstanbul Güngören’de dün saat 15.30 sıralarında Gençosman Mahallesi Yolcu Sokak’ta kentsel dönüşüm projesi kapsamında altı katlı binada kontrollü yıkım yapılıyordu. Bu sırada yoldan geçen yaşlı bir kişi ayağı takılınca bir süre durakladı. Kepçe operatörü de adı öğrenilemeyen yaşlıya adama hakaret edip beklememesini söyledi.

Taraflar arasındaki kavgayı esnaf da ayıramadı.

Bunun üzerine yaşlı vatandaşın akrabaları ile yıkım ekibi arasında tartışma çıktı. Kısa sürede kavgaya dönüşen olay sırasında taraflar sopalarla ve yıkılan binadan çıkan tahtalarla birbirlerine saldırdı. Olay yerine zabıta ekibi sevk edildi. Kavgayı ne çevredekiler ne de olay yerine gelen zabıta ekipleri ayırabildi.

Sopalarla birbirine giren grubun kavgası uzun süre devam etti. Kavga polisin olay yerine gelmesi ile sona erdi. Şüpheliler polis tarafından gözaltına alınırken olayla ilgili inceleme başlatıldı. Kavganın ardından polis yıkımın yapıldığı alanda bir süre güvenlik önlemi aldı.

İşte uğruna kavgaların koptuğu belediye meclislerinin yapısıİşte uğruna kavgaların koptuğu belediye meclislerinin yapısı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.