Kurbanlık alanında kendisini elektrik direğine astı: Son anda kurtarıldı ama…

Kayseri’de kurban pazarını sakatat toplamak için gezen 45 yaşındaki Ali B. zabıtalarla tartışınca kendisini elektrik direğine astı. Çevredekilerin ipi kesmesiyle son anda kurtulan yurttaşın durumu hâlâ kritik.

Gündem 17 Haziran 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı

Kayseri’nin Talas ilçesinde kurulan kurban pazarı dün bir trajediye sahne oldu. Her kurban yerinde olduğu gibi o pazarda da ücretsiz sakatat ve et istemek için gezenler vardı.

Onlardan biri olan Ali B. (45) zabıtalar tartıştı.

Psikolojik sorunları olduğu belirtilen Ali B. İle Talas Belediyesi zabıta ekipleri arasındaki tartışma kısa sürede kızıştı. Çevredekileri rahatsız ettiğini söyleyen zabıta ekiplerine tepki gösteren Ali B. kurban kesim yerinin dışındaki elektrik direğine ip bağlayarak kendini aşağı doğru bıraktı. Çevredekiler ipi keserek Ali B.’yi kurtardı, polis ve sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Ali B. Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Ali B.’nin bilincinin kapalı olduğu belirtildi, olayla ilgili inceleme başlatıldı. (DHA)

Bayram klasiği: Acemi kasap kendini kesti, boğa çatıya çıktıBayram klasiği: Acemi kasap kendini kesti, boğa çatıya çıktı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.