Kuzenini engelli teyzenin bakım parası için öldürmüş

Adana’da tartıştığı kuzeni Erkan Gelen’i pompalı tüfekle öldürüp kardeşi Serkan Gelen’i de yaralayan Abdulsamet Çiçeklidağ tutuklandı. Kuzenlerin engelli teyzelerinin bakım parasını almak için anlaşmazlık yaşadığı, kavganın da bu nedenle çıktığı anlaşıldı.

Gündem 25 Ekim 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı

Adana Yüreğir’de Abdulsamet Çiçeklidağ teyzesinin bakım parası için kuzeni Erkan Gelen’i öldürdü.

Abdulsamet Çiçeklidağ ve babası Mustafa Çiçeklidağ aynı sitede oturan kuzenleri Serkan ile Erkan Gelen’in evine gittiler. Burada kuzenler arasında çıkan tartışma hızla kavgaya dönüştü. Gelen kardeşler çıkan arbedede enişteleri Mustafa Çiçeklidağ’ı dövdü. Abdulsamet Çiçeklidağ da evden getirdiği pompalı tüfekle kuzenlerine ateş açtı. Silahtan çıkan saçmalar Erkan Gelen’in göğsüne, Serkan Gelen’in ise kol ve kalçasına isabet etti. Gelen kardeşler kanlar içinde yere yığılırken Çiçeklidağ kaçtı.

Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İlk müdahalesi yapılan yaralılardan Erkan Gelen Yüreğir Devlet Hastanesi’ne, Serkan Gelen ise Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Ameliyata alınan Erkan Gelen tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Cinayet Büro Amirliği ekipleri şüpheli Abdulsamet Çiçeklidağ ile babası Mustafa Çiçeklidağ’ı gözaltına aldı.

‘Tüfek yanlışlıkla patladı’

Soruşturmada kuzenlerin engelli teyzelerinin bakım parası için tartıştığı, kavganın da bu nedenle çıktığı anlaşıldı. Engelli teyzeye Gelen ailesinin baktığı, Çiçeklidağ ailesinin ise parayı almak için bakımı kendilerinin yapmak istediği belirtildi. Gelen ailesinin teklifi reddetmesi üzerine iki aile arasında husumet başladığı kaydedildi. Abdulsamet Çiçeklidağ ifadesinde “Babamı dövdüklerini görünce eve gidip tüfeği aldım. Arbede sırasında tüfek yanlışlıkla patladı” dedi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Abdulsamet Çiçeklidağ tutuklandı, babası ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Yaralı Serkan Gelen’in hastanedeki tedavisi ise sürüyor.

SMA'lı Mustafa için toplanan 167 bin dolar yardım parası nerede?SMA’lı Mustafa için toplanan 167 bin dolar yardım parası nerede?

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.