Bir otomobili paylaşamadılar: Anne ve babasını öldürüp kardeşini yaraladı, yaralı kardeşi de onu öldürdü

Sakarya’da yaşayan Mevlut Çelik mal paylaşımı kavgasında babası Vahdettin ve üvey annesi Melek’i tabancayla öldürdü. Olayı öğrenip gelen kardeşi Selçuk Çelik ise anne, babasını öldüren ağabeyi Mevlut Çelik’i bıçaklayarak öldürdü.

Gündem 10 Nisan 2024
Bu haber 5 ay önce yayınlandı
Mevlüt Çelik

Sakarya’nın Hendek ilçesinde Mevlut Çelik aile içi mal paylaşımı nedeniyle çıkan tartışmada evde babası Vahdettin ve üvey annesi Melek’i tabancayla ateş ederek öldürdü. Olayı haber alıp gelen kardeşi Selçuk Çelik ise babası ve üvey annesini öldüren ağabeyi Mevlut Çelik’i bıçaklayarak öldürdü. Bu arada kendisi de ağabeyinin tabancasından çıkan mermiyle yaralandı.

Bir aileyi paramparça eden olay dün saat 22.00 sıralarında Hendek ilçesi Akova Mahallesi Hantek Konutları’nda meydana geldi. Evin ikinci katında baba Vahdettin, üvey anne Melek ve oğulları Mevlüt Çelik arasında mal paylaşımı tartışması çıktı. İddiaya göre bölüşülemeyen şey iki kardeşin ortak aldığı arabaydı. Tartışma büyüyünce Mevlüt Çelik ruhsatsız tabancasıyla babasına ve üvey annesine ateş etti.

Sancaktepe'de aile katliamı: Anne ile ağabey öldü, baba ile kız kardeş yaralandıSancaktepe’de aile katliamı: Anne ile ağabey öldü, baba ile kız kardeş yaralandı

Vahdettin ve Melek Çelik olay yerinde yaşamını yitirdi. Mevlüt Çelik’in kardeşi Selçuk Çelik olayı haber alıp eve geldi. Ağabey- kardeş arasında çıkan kavga sokağa taştı. Selçuk Çelik babasını ve üvey annesini öldüren ağabeyini bıçakladı, Mevlüt Çelik de kardeşini tabancayla omuzundan vurdu. Mevlüt Çelik olay yerinde yaşamını yitirdi. Selçuk Çelik sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Olayda yaşamını yitiren aile bireyleri de aynı hastanenin morguna götürüldü.

Kızları da 12 yıl önce eski eşi tarafından öldürülmüş

Ayrıca olayın ardından acı bir detay daha ortaya çıktı. 12 sene önce eski eşi O.S. tarafından silahla vurulan 38 haftalık hamile Neslihan Çelik’in, Vahdettin Çelik’in kızı olduğu öğrenildi. Neslihan Çelik’in ölümünün ardından sezaryenle alınan ve cinsiyeti kız olan bebeği de yaşam savaşını kaybetmişti.

‘Ortak alınan otomobil’ detayı

Öte yandan, Mevlüt Çelik’in üvey anne ve baba, Selçuk Çelik’in ise kardeş katili olduğu aile katliamına ilişkin yeni detaylar da ortaya çıktı. Olayın, Mevlüt ve Selçuk kardeşlerin ortak aldığı ‘araba’ yüzünden çıktığı iddia edildi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Bir aile yok oldu: Bayram tatili için yola çıkan polis ve ailesi kazada öldüBir aile yok oldu: Bayram tatili için yola çıkan polis ve ailesi kazada öldü

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.