Manisa’da erkeklik krizi: Kadını döveni dakikalarca izlediler, kelepçelenince atağa geçtiler

Manisa'da Yılmaz Akman beraber yaşadığı Sude Naz Atak'ı sokak ortasında dövdü. O, kadını döverken kimse engel olmadı. Bir süre sonra kadın birkaç kişinin araya girmesi ve polisin gelmesiyle kurtarıldı, saldırgan tutuklandı.

Gündem 21 Ağustos 2024
Bu haber 4 hafta önce yayınlandı
Olay anına dair fotoğraf.

Manisa’nın Akhisar ilçesinde yaşayan 19 yaşındaki Sude Naz Atak’ı beraber yaşadığı 37 yaşındaki Yılmaz Akman köye götürmek istiyordu. Çiftin bir de üç yaşında erkek çocukları vardı. Genç kadın gitmek istemiyordu ve 15 Ağustos’ta sokak ortasında kavga ettiler. Çarşının göbeğinde herkes onlara bakarken Yılmaz Akman, Sude Naz Atak’ı öldüresiye dövmeye başladı. Bu sırada küçük çocuk da olanları izliyordu.

Kimse müdahale etmedi, bir-iki kişi müdahale etmeye yeltendiyse de kadına yumruk ve tekmelerle saldıran adam eline sopa geçirmeyi başarıp kadına defalarca vurdu ve yine kimse müdahale etmedi. Öyle ki bazı erkekler oturduğu yerde çay içmeye devam ediyor, kimi de tiyatro izler gibi izliyordu dehşeti. Birkaç kadının sesi duyuldu hamile olduğunu bağıran Sude dayak yerken: İmdat. Yine kimse yardım etmedi.

Sonra bir yaşlı adam çıktı ortaya, Yılmaz Akman’ı durdurmaya çalıştı. Ona birkaç kişi daha destek verdi ve genç kadını kurtardılar. Polis de geldi olay yerine, Yılmaz Akman’ı kelepçelediler. Saldırgan kelepçelenince olayı izleyen erkeklerin hepsi bu defa linç etmeye çalıştı. Polis kurtardı ve Yılmaz Akman gözaltına alındı.

Akhisar İlçe Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Akman çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Sude Naz Atak ve çocuğunun sağlık durumu iyi.

 

Lüks eğlence mekanında iş insanının oğluna dayak: Yüzünde üç kırık oluştuLüks eğlence mekanında iş insanının oğluna dayak: Yüzünde üç kırık oluştu

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.

İlgili Haberler