Feci kaza: Marmaray istasyonunda raylara düştü, öldü

Yeşilyurt Marmaray İstasyonu'nda kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi Gebze yönünde ilerleyen tren geçerken raylara düştü. Trenin altında kalan ve üzerinde kimlik bulunmayan erkek şahsın cesedi itfaiye tarafından çıkarıldı.

Gündem 21 Ağustos 2024
Bu haber 4 hafta önce yayınlandı
Fotoğraf: DHA

İstanbul-Bakırköy’de, Yeşilyurt Marmaray İstasyonu’nda trajik bir olay meydana geldi. Kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi Gebze yönünde ilerleyen tren geçerken raylara düştü. Talihsiz adam trenin altında kalarak hayatını kaybetti. İtfaiye ekipleri cesedi trenin altından çıkardı. Ölenin kimliği henüz tespit edilemedi.

Olay saat 18.00 civarında meydana geldi. Görgü tanıklarının ifadelerine göre tren yaklaşırken raylara düşen bir kişi trenin altında kaldı. Olay yerine hızla itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Yapılan tüm müdahalelere rağmen şahsın hayatını kaybettiği belirlendi. Ceset olay yeri incelemesinin ardından Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Bu üzücü olay nedeniyle Marmaray seferleri kısa bir süre durduruldu. Cesedin kaldırılmasının ardından Marmaray’ın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada “Marmaray seferlerimiz çift hattan işletilmeye başlanmış, seferlerimiz normale dönmüştür” dendi.

Marmaray İstasyonu'nda saldırıya uğrayan kadın: 'Seni öldürürüm' diye mesaj attıMarmaray İstasyonu’nda saldırıya uğrayan kadın: ‘Seni öldürürüm’ diye mesaj attı

 

Marmaray AK Parti mitingine giden 5 bin 321 kişi için ücretsiz yapılmışMarmaray AK Parti mitingine giden 5 bin 321 kişi için ücretsiz yapılmış

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.