Metrobüste uyuşturucu hazırlayıp sosyal medyada paylaştılar

Metrobüse binen üç genç kadın uyuşturucu madde hazırladıkları anları kaydedip sosyal medyada paylaştı. Narkotik polisi videodakileri evine düzenlediği operasyonla gözaltına aldı. İkisi adli kontrolle, biri doğrudan serbest bırakıldı.

Gündem 18 Aralık 2023
Bu haber 5 ay önce yayınlandı

İstanbul’da metrobüse binen üç genç kadın araç seyir halindeyken uyuşturucu madde hazırladı. Kadınlardan biri de o anları cep telefonu ile kaydedip sosyal medyada yayınladı. Görüntülerin ardından İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü polisleri harekete geçti. Metrobüste uyuşturucu hazırlayan kadınların Ceren A., Melike D. ve Yaren A. olduğu tespit edildi.

Uyuşturucu satıcılarının yeni yöntemi: Kitap içine gizleyip kargoyla gönderUyuşturucu satıcılarının yeni yöntemi: Kitap içine gizleyip kargoyla gönder

Narkotik polisi adresleri belirleyip Esenyurt’ta evlere eş zamanlı operasyon düzenledi. Üç kadın yakalandı, evlerinde arama yapıldı.

Emniyette ifadesi alınan şüphelilere “Uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak” ile “uyuşturucu ve uyarıcı madde kullandırmaya özendirmek” suçlarından adli işlem yapıldı.

Ceren A. savcılık talimatıyla serbest bırakıldı. Melike D. ve Yaren A. ise çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanacak.

Uyuşturucu baronu cezaevinden çıktıktan sonra İstanbul'a sığınmışUyuşturucu baronu cezaevinden çıktıktan sonra İstanbul’a sığınmış

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.