Misafir gittiği evde üçlü priz kablosuyla asılı bulundu

Antalya Kemer, dün genç bir kadının şüpheli ölümüyle sarsıldı. 26 yaşındaki Eslem Zehra Kızıltuna, bir arkadaşının evinde geçirdiği gecenin sonunda üçlü priz kablosuyla asılmış halde bulundu.

Gündem 29 Ekim 2023
Bu haber 7 ay önce yayınlandı

Antalya’nın Kemer ilçesinde Eslem Zehra Kızıltuna (26) misafir olarak kaldığı arkadaşının evinde üçlü priz kablosuyla asılı bulundu. Kızıltuna’nın şüpheli ölümüyle ilgili Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı.

Kemer’de yaşayan Eslem Zehra Kızıltuna önceki gece saatlerinde Kuzdere Mahallesi’nde oturan arkadaşı M.A.A.’nın evine gitti. Misafir olarak kalan Kızıltuna geceyi iki arkadaşıyla bu evde geçirdi.

Arkadaşları: Ölü halde bulduk

Saat 08.30 sıralarında polisi arayan M.A.A. uyandığında evin kullanılmayan odasında Eslem Zehra Kızıltuna’yı üçlü priz kablosuyla asılı bulduğunu ihbar etti.

Bunun üzerine adrese sevk edilen jandarma ve sağlık ekipleri Kızıltuna’nın hayatını kaybettiğini belirledi.

Savcı ve jandarma incelemesi sonrası Eslem Zehra Kızıltuna’nın cenazesi Kemer Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı, oradan da Antalya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Eslem Zehra Kızıltuna’nın şüpheli ölümüyle ilgili Kemer Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı.

Kardeşi işe gelmeyince evine gitti, cesediyle karşılaştı: Şüpheli ölüm araştırılıyorKardeşi işe gelmeyince evine gitti, cesediyle karşılaştı: Şüpheli ölüm araştırılıyor

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.