Mübaşir ayrıldığı kadının evini bastı: 4 yaralı

Düzce'de mübaşir Serhat E. boşanma aşamasında olduğu Esra E.'nin babasının evini bastı. Kardeşiyle birlikte gittiği evde Serhat E., Esra E. ile annesi, babası ve ablasını sopa ve yumruklarla dövdü.

Gündem 8 Ekim 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı

Düzce Adliyesi’nde mübaşir olan Serhat E., evli olduğu Esra E. ile ayrıldı. Çift boşanma aşamasında olduğu için Esra E. çocuklarıyla birlikte babasının evinde yaşamaya başladı. Serhat E. de kardeşi Mithat E ile birlikte eski kayınpederinin evine gitti.

Serhat E., burada Esra E. ile görüşmek istedi. Ancak Esra E. görüşme talebini reddetti ve taraflar arasında kavga çıktı. Kavgada, Serhat E. ve Mithat E., çocukların gözü önünde Esra E. ile annesi, babası ve ablasını sopa ve yumruklarla darbetti. Yaralanan 4 kişi olay yerine çağrılan sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı.

Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Serhat E. ve Mithat E. gözaltına alındı. Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı’nın, adliye çalışanı olan Serhat E. hakkında adli ve idari soruşturma başlattığı öğrenildi. Kavga anları ise apartmanın güvenlik kamerasınca kaydedildi.

7 ayda 277 kadın cinayeti: En çok ateşli silah kullanıldı7 ayda 277 kadın cinayeti: En çok ateşli silah kullanıldı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.