Öğretmen silahlı saldırıda öldürüldü

İstanbul Fatih’te Abdulbaki Durmaz isimli öğretmenin aracına bir kişi kurşun yağdırdı. Vücuduna çok sayıda kurşun isabet eden öğretmen Durmaz kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Gündem 6 Haziran 2024
Bu haber 4 hafta önce yayınlandı

Türkçe öğretmeni Abdulbaki Durmaz (44) İstanbul Fatih’te aracıyla seyir halindeydi; taksiden inen bir şüpheli Durmaz’ın aracına art arda ateş ettikten sonra aynı taksiyle kaçtı.
Vücuduna çok sayıda mermi isabet eden Durmaz ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Polis kaçan şüpheliyi yakalamaya çalışıyor.
Öğretmen Abdulbaki Durmaz’ın hayatını kaybettiği olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde Abdulbaki Durmaz’ın içinde olduğu araca taksiden inen şüpheli art arda ateş ediyor. Çevredekilerin yaşadığı panik de güvenlik kamerasına yansıyor.
Silahlı saldırının nedeninin Abdülbaki Durmaz’ın Batman’daki ailesiyle başka bir aile arasında üç yıldır devam eden husumet olduğu öğrenildi.

İstanbul'da silahlı saldırı: Üç gündür çalıştığı oyun salonunda öldüİstanbul’da silahlı saldırı: Üç gündür çalıştığı oyun salonunda öldü

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.