Ölmesi mi gerekiyordu? Boşandığı kadını bıçaklayan saldırgan serbest

Çanakkale'de 4 yıl önce ayrıldığı Elif Gedik'in çalıştığı iş yerine giden Halil K. kadına bıçakla saldırdı. Gözaltına alınan saldırgan adli kontrolle serbest bırakıldı, Elif Gedik ise "Eğer ben ölürsem bunun hesabını kim verecek?" diye sordu.

Gündem 5 Eylül 2023
Bu haber 8 ay önce yayınlandı

Çanakkale’nin Bozcaada ilçesinde yaşayan Elif Gedik, 2019 yılında Halil K.’dan boşandı. 2 çocuğuyla beraber yaşayan kadın bir markette çalışmaya başladı. Ancak Halil K. 2 Eylül’de kadının çalıştığı markete girdi ve bıçakla saldırdı. Elif Gedik karnından ve kalçasından bıçaklanıp iş yerinin karşısındaki markete kaçtı. Bu sırada market sahibi araya girdi ve kadın ölümden döndü. Yaralı Elif Gedik sağlık ekipleri tarafından Bozcaada Toplum Sağlığı Merkezi’ne kaldırılırken Halil K. da gözaltına alındı. Ancak Bozcaada ilçe Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemlerinin ardından Ezine Adliyesi’ne sevk edilen Halil K., adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Eski eşinin serbest bırakılmasının ardından Elif Gedik, tedavi gördüğü hastanede çektiği videoyu sosyal medya hesabından paylaştı. Destek isteyen Gedik, paylaştığı videoda şu ifadelere yer verdi:

“Dün beni yaralayan Halil K., nedense savcı tarafından serbest bırakılıyor. Bu adamın Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanması gerekirken, binlerce suç kaydı bulunurken, hapiste yatıp tekrar çıktı. Buna rağmen serbest bırakılıyor. Eğer ben ölürsem bunun hesabını kim verecek? Adalet nerede kaldı?”

4 yıl önce boşandığı kadını markette bıçakladı4 yıl önce boşandığı kadını markette bıçakladı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.