Polisin önce üstüne yürüdü, sonra da otomobiliyle ezmeye kalktı

Diyarbakır’da tartıştığı trafik polislerinin üstüne otomobil süren ve olaya müdahale etmek isteyen bir kişiye de çarpan sürücü kaçtı. Otomobilin çarptığı kişi yere düşerek ezilmekten son anda kurtuldu.

Gündem 25 Mart 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı

Olay akşam saatlerinde Diyarbakır- Şanlıurfa kara yolu üstünde bir alışveriş merkezinin önünde meydana geldi.

Şüphe üzerine durdurulan 35 BZG 293 plakalı otomobilin ismi henüz belirlenemeyen sürücüsüyle trafik polisi arasında tartışma yaşandı.

Otomobildekilerin de inmesiyle tartışma büyüdü. Bu sırada çevredekiler araya girdi ancak otomobildekiler polislerin üstüne yürümeye devam etti.

Başka bir trafik polisi daha gelerek olaya müdahale etmeye çalıştı. Kargaşa sırasında sürücü otomobile binerek hareket ettirdi. Trafik polislerinin üstüne otomobili süren sürücü daha sonra tarafları ayırmaya çalışan birine çarptı. Yere düşen kişi ezilmekten son andan kurtuldu.

O anlar cep telefonu kamerasına yansırken trafik polisleri de otomobili takibe aldı. İsmi öğrenilemeyen sürücü yaklaşık bir kilometre sonra otomobili ara sokağa bırakarak kaçtı. Sürücünün yakalanmasına çalışılıyor.

‘Dur’ ihtarına uymayıp kaçarken kaza yaptı: Trafiği birbirine kattı, bir de polise saldırdı‘Dur’ ihtarına uymayıp kaçarken kaza yaptı: Trafiği birbirine kattı, bir de polise saldırdı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.