Otele uzun namlulu silahla saldırı: Seken mermi metrobüse isabet etti

Küçükçekmece'de dört katlı bir otele uzun namlulu silahla ateş açıldı. Şüphelilerin silahından çıkan mermi seyir halindeki metrobüse isabet etti. Olayda şans eseri yaralanan olmadı, polis kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Gündem 3 Nisan 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı

Dün gece yarısı İstanbul’un göbeğinde, Yeşilova Mahallesi 1. Değer Sokak’ta dört katlı otelin önüne gelen kimliği belirsiz kişi ya da kişiler uzun namlulu silahla otele ateş açtı. Otele çok sayıda mermi isabet ederken şans eseri yaralanan olmadı.

Saldırganların açtığı ateş sırasında seyir halindeki bir metrobüse mermi isabet etti. Saldırıya karışan şüpheliler kaçarken otel görevleri durumu polise haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi aldı.

Uzun namlulu silahla Muş'tan Bitlis'e gitti: Kaçırdığı kadını ve ailesini katlettiUzun namlulu silahla Muş’tan Bitlis’e gitti: Kaçırdığı kadını ve ailesini katletti

Otelin güvenlik kamera görüntülerini inceleyen polis sokakta uzun namlulu silaha ait çok sayıda boş kovan buldu. Olay yeri inceleme ekipleri hem otelde hem de metrobüste uzun süre inceleme yaptı.

Şans eseri kimsenin yaralanmadığı olayda polis ekipleri kaçan şüpheleri yakalamak için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İstanbul Sultangazi'de iki gündür uzun namlulu silahlar konuşuyorİstanbul Sultangazi’de iki gündür uzun namlulu silahlar konuşuyor

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.