Otobüs kamyona arkadan çarptı: 3’ü ağır 13 yaralı

Çanakkale - Lapseki yolunda yolcu otobüsü seyir halindeyken önünde ilerlemekte olan kamyona çarptı. Hastaneye kaldırılan 10 yaralıdan üçünün durumu ağır. Kayseri'de de beş aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında dört kişi yaralandı.

Gündem 17 Aralık 2023
Bu haber 4 ay önce yayınlandı

İstanbul’dan Çanakkale’ye giden 34 ETC 950 plakalı yolcu otobüsü Lapseki-Çanakkale kara yolunun Şevketiye köyü civarında aynı istikamette seyir halinde olan kamyonun dorsesine arkadan çarptı.

Çarpmanın etkisiyle otobüs içinde sıkışan yolcular kurtarıldı

Haber verilmesi üzerine kaza yerine polis, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırılan 13 yaralıdan 3’ünün durumunun ağır olduğu öğrenildi. Kaza sonucunda yolcu otobüsünde sıkışan bazı yolcular Lapseki Belediyesi kaza kırım ekibi tarafından kurtarılarak ambulansla Lapseki Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kaza nedeniyle trafiğe kapanan yolda ulaşım bir süre  kontrollü şekilde sağlandı.

Kazaya karışan kamyondaki şeker pancarı yola ve araçların üzerine savruldu.

Kayseri’de  zincirleme trafik kazası

Kayseri’de Merkez Melikgazi İlçesi’nde iki TIR ile üç otomobilin karıştığı kazada otomobillerden biri takla attı, bir TIR’ın dorsesindeki şeker pancarı ise yola saçıldı. Yaralanan dört kişi ambulanslarla hastanelere kaldırıldı. Kapanan yol araçların kaldırılması ve şeker pancarının toplanmasının ardından trafiğe açıldı.

Kuryenin ölümünde tutanaktan al haberi: Savcı kaza videosunu gördüğü halde serbest bırakmışKuryenin ölümünde tutanaktan al haberi: Savcı kaza videosunu gördüğü halde serbest bırakmış

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.