Otomobil direğe çarptı: Aynı aileden 3 kişi öldü, 1 bebek ağır yaralı

Ankara'da sürücü direksiyon hakimiyetini kaybedince otomobil yoldan çıkarak direğe çarptı. Kazada aynı aileden 3 kişi öldü. Bir bebek yaşama tutunmaya çalışıyor, ağır yaralı.

Gündem 29 Kasım 2023
Bu haber 5 ay önce yayınlandı

Kaza, saat 15.00 sıralarında Elmadağ ilçesi Hasanoğlan mevkiinde meydana geldi. 53 yaşındaki sürücü yönetimindeki Ankara plakalı otomobil, iddiaya göre hatalı sollama yaptıktan sonra kontrolden çıktı. Otomobil, yol kenarındaki plaka tanıma sistemi kameralarının bulunduğu platformun direğine çarpıp, alev aldı. Araçtaki yangın, yoldan geçen diğer sürücülerin müdahalesiyle söndürüldü. Kaza bölgesine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemede sürücüyle birlikte aynı aileden 52 ve 31 yaşındaki iki kişinin daha hayatını kaybettiği belirlendi.

1 yaşındaki bebeğin oyuncakları etrafa saçıldı. O şimdi yaşama tutunma savaşında.

Kazada ağır yaralanan 1 yaşındaki erkek bebek ise Etlik Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralı bebeğin oyuncak arabası ve araçtaki diğer eşyalar kaza sırasında çevreye saçıldı. Kazada hayatını kaybedenlerin cansız bedenleri kaza yerindeki incelemeden sonra Ankara Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.