Otomobilden 1 milyon 100 bin uyuşturucu hap çıktı

Gaziantep'teki operasyonda bir araçta 1 milyon 100 bin uyuşturucu hap ele geçirildi. Samsun'da da yine uyuşturucu operasyonu vardı ve 3 kişi gözaltına alındı. Kahramanmaraş ve Gaziantep'teki uyuşturucu operasyonundaysa 22 kişi gözaltına alındı.

Gündem 6 Nisan 2024
Bu haber 4 hafta önce yayınlandı
Seyir halindeki araç durdurulunca içinde 1 milyon 100 bin uyuşturucu hap olduğu tespit edildi.

Gaziantep’te Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) koordinesinde, Kilis ve Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü tarafından seyir halindeki bir araca operasyon düzenlendi. Operasyonda, 1 milyon 100 bin uyuşturucu hap ele geçirildi.

Gaziantep’te düzenlenen operasyonda 1 milyon 100 bin uyuşturucu hap ele geçirildi.

Samsun’da da yine uyuşturucu operasyonu vardı. İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Derecik Mahallesi Anadolu Bulvarı yan yolunda uygulama gerçekleştirdi. Uygulama sırasında durdurulan bir araçta yapılan aramada 272 sentetik ecza hapı ile ruhsatsız tüfek ele geçirildi. Olayla ilgili araçta bulunan M.U, T. İ. ve V. B. gözaltına alındı.

Kahramanmaraş merkezli iki ilde uyuşturucu ticareti yapan organize suç örgütüne yönelik operasyon düzenlendi. Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, uyuşturucu madde imalat ve ticareti yapan şüphelilere yönelik çalışma yürüttü. Ekipler, Kahramanmaraş ve Gaziantep’te organize suç örgütü içerisinde uyuşturucu imalatı ve satışı yaptığını tespit ettiği 22 şüphelinin yakalanması için eş zamanlı şafak operasyonu düzenledi.

Dedektör köpeklerinin de katıldığı operasyonda, ruhsatsız tabanca, av tüfeği ile toz, tablet ve sıvı olmak üzere uyuşturucu madde ele geçirildi, 21 şüpheli gözaltına alındı. Diğer şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı. Şüphelilerin jandarmadaki işlemleri sürüyor.

44 ilde uyuşturucu operasyonu: 434 gözaltı44 ilde uyuşturucu operasyonu: 434 gözaltı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.