Özçatışma turizm: Yolcu otobüsünü taradılar

Tokat’ın Erbaa ilçesinde seyir halindeki yolcu otobüsüne kimliği belirsiz kişilerce tüfekle ateş açıldı. Olayda yaralanan olmazken, yolcular başka bir otobüsle yollarına devam etti.

Gündem 4 Aralık 2023
Bu haber 8 ay önce yayınlandı

Tokat’ta seyir halindeki bir yolcu otobüsündeki yolcular şok yaşadı.

Erbaa ilçesinden İstanbul’a giden ve içerisinde 30 yolcu bulunan otobüse kimliği belirsiz kişilerce tüfekle ateş açıldı. Otobüsün motor kısmına isabet eden saçmalar mazot filtresini deldi. Otobüsün bir çok yerinde de mermi deliği olduğu görüldü.

Olayı fark eden otobüs sürücüsü aracı durdurarak, yolcular aynı firmaya ait başka bir otobüse aktarıldı. Olayda yaralanan olmazken, jandarma ekipleri inceleme başlattı.

‘Biraz ilerledikten sonra farkına vardık’

Araca ateş açıldığını sonradan fark ettiklerini belirten otobüs şoförü Hakan Başören, “Biz bir şey hissetmedik. Sadece ateş sesini duyduk, ne olduğunu anlayamadık. Biraz ilerledikten sonra farkına vardık. Araçta 30 kişi bulunuyordu, yolculuğu İstanbul’a yapıyorduk” dedi.

İstanbul'da kan davası: 'Aykut nasıl öldü' tartışmasında 2 yıl sonra silahlı saldırıİstanbul’da kan davası: ‘Aykut nasıl öldü’ tartışmasında 2 yıl sonra silahlı saldırı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.