Patronu tarafından vurulan kadının son sözü: Köpeğimle ilgilenin ne olur

Trabzon Hayvanları Koruma ve Yaşatma (TRAHAYKO) Derneği üyesi, Efsun İsgent (41), tartıştığı patronu tarafından evinde tabancayla vuruldu. Ağır yaralanan ve yaşam mücadelesi veren İsgent’in olayın ardından komşularına ‘Evde köpeğim var, ne olur onunla ilgilenin' dediği öğrenildi.

Gündem 7 Eylül 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı

Olay, 26 Ağustos’ta Kanuni Mahallesi’nde meydana geldi. Köpeği ‘Papi’ ile yaşayan TRAHAYKO Derneği üyesi ve turizm şirketi çalışanı Efsun İsgent ile evine gelen patronu Celil Hacısalihoğlu arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Hacısalihoğlu, yanında getirdiği tabancayla İsgent’e ateş etti. İsgent karnına isabet eden kurşunla yaralandı.

Silah sesi üzerine eve komşuları geldi. Ağır yaralanan İsgent, özel hastaneye kaldırıldı, buradan da Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesi’ne sevk edildi. Ameliyata alınan Efsun İsgent’in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi. Olay sonrası yakalanan ve savcılık sorgusunda silahın yanlışlıkla ateş aldığını, öldürme kastının bulunmadığını söylediği belirtilen Celil Hacısalihoğlu, tutuklandı.
Mermi nedeniyle organları parçalanıp, yoğun bakım servisinde yaşam mücadelesi veren Efsun İsgent’in olayın hemen sonrasında komşularına ve hastanedeki sağlık görevlilerine ‘Evde köpeğim var, ne olur onla ilgilenin’ dediği öğrenildi.
TRAHAYKO Derneği Başkanı Lütfiye Tüzün Kurban, çok üzgün olduklarını belirterek, yaşananları duyduktan sonra köpek ‘Papi’yi almak için İsgent’in evine gittiklerini söyledi. Olayın detaylarını Efsun İsgent’in komşularından öğrendiklerini anlatan Kurban, “Olay sonrası bir süre Efsun’un bilinci açık. O sırada Efsun, ‘Evimde köpeğim var, onunla ilgilenin’ demiş. Şu an Efsun’un durumu ciddiyetini koruyor, çok hasar almış. İlk ameliyatta böbreğinin biri ve dalağı alındı, karaciğerde zedelenme var, ikinci böbreği de yüzde 97 çalışmıyor. Devamlı diyalize giriyor. Yaşaması için hepimiz dua ediyoruz. Erkekler hep koruduklarını iddia ettikleri kadınları vuruyorlar. Korumasınlar, biz kendi ayaklarımızın üzerinde dururuz” diye konuştu.

Serseri kurşun üç ayda dört can aldı, 19 kişi yaralandı: Yüzlercesinin de üstü örtülüyorSerseri kurşun üç ayda dört can aldı, 19 kişi yaralandı: Yüzlercesinin de üstü örtülüyor

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.