Patronun oğlu işçiyi kalbinden bıçakladı

Bursa'da geç saate kadar çalıştığı iş yerinden evine bırakılmak isteyen Ayhan Gülal patronun oğlu T.S. ile tartışmaya girdi, kalbinden bıçaklandı. Gülal'ı hastaneye götüren T.S. yolda kaza yaptı. Gülal hastanede hayatını kaybetti.

Gündem 15 Ocak 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı
Kaynak: İHA

Gece mesaisine kaldı, eve bırakılmasını isteyince de patronun oğlu tarafından bıçaklandı. İhlas Haber Ajansı’nın (İHA) haberine göre Bursa’nın Yıldırım ilçesinde bir geri dönüşüm tesisinde çalışan 42 yaşındaki Ayhan Gülal işvereni tarafından geç saatlere kadar mesaiye bırakıldı.

Mesai bitiminde evine bırakılmasını isteyen Gülal patronunun oğlu 22 yaşındaki T.S. ile tartışmaya başladı. Kısa sürede büyüyen tartışma kavgaya dönüştü. İş yerindeki diğer çalışanlar ve çevredeki vatandaşların ortamı sakinleştirmeye gayret ettiği sırada T.S. aracından bıçak aldı.

Kargaşada bıçakla Gülal’ın üzerine yürüyen T.S biri kalbinden olmak üzere onu iki yerinden bıçakladı.

Kanlar içinde yere yığılan Gülal’ı işyerinden bir arkadaşı ile hastaneye yetiştirmeye çalışan T.S. yaralıyı aracına bindirdi. Ancak yaralıyla birlikte Kestel Devlet Hastanesi’ne giderken yolda kaza yaptı. Polis ve sağlık ekipleri yaralıyı ambulansla hastaneye yetiştirirken şüpheli T.S de gözaltına alındı.

Yaralı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Şüpheli T.S ise Asayiş Şube Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Patronunun boğazını keserek öldürüp, sevgilisine gittiPatronunun boğazını keserek öldürüp, sevgilisine gitti

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.