Çivili sopalı kör eden pazarcı tezgahı kavgası

Bursa’da tezgah yeri kavgası nedeniyle iki aile arasında çıkan kavgada çivili sopayla dövülen Yağızhan Y. sol gözünü kaybetti. Kavgada Yağızhan Y.’nin babası Fahrettin Y. yaralandı. Kavgaya karışan pazarcı iki kardeş gözaltına alındı.

Gündem 23 Ocak 2024
Bu haber 6 ay önce yayınlandı

Bursa’da tezgah yeri kavgasında bir kişi gözünü kaybetti.

Dün saat 20.30 sıralarında İnegöl ilçesine bağlı Mahmudiye Mahallesi’ndeki Kasımefendi Caddesi’nde pazarcılık yapan Yağızhan Y. ile babası Fahrettin Y. daha önce tezgah yeri nedeniyle kavga ettikleri pazarcı kardeşler Tolga Y. ve Beytullah Y. ile karşılaştı.

Taraflar arasında yine tezgah yeri tartışması çıktı. Tartışma yumruklu, tekmeli kavgaya dönüşürken Tolga Y. elindeki çivili sopayla Yağızhan Y.’ye vurmaya başladı.

Bir iş yerinin güvenlik kamerasının kaydettiği kavga çevredekilerin araya girmesi ile sonlandırılırken aldığı darbelerle baş ve gözünden yaralanan Yağızhan Y. ile babası Fahrettin Y. İnegöl Devlet Hastanesi’ne götürüldü.

Sol gözü görme yetisini kaybeden Yağızhan Y. Bursa Şehir Hastanesi’ne sevk edilirken Tolga Y. ve Beytullah Y. kardeşler gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Ev sahibi-kiracı kavgası akrabalık tanımıyor: Enişte kayınbiraderini öldürdüEv sahibi-kiracı kavgası akrabalık tanımıyor: Enişte kayınbiraderini öldürdü

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.