Eski MİT’çi Mehmet Eymür’ün cenazesinde Peker ve Çakıcı çelengi

MİT eski Kontrterör Dairesi Başkanı Mehmet Eymür (81) için İstanbul'da ikindi namazının ardından cenaze namazı kılındı. Cenazeye, suç örgütü lideri olduğu belirtilen Sedat Peker ve Alaattin Çakıcı da çelenk gönderdi.

Gündem 15 Ocak 2024
Bu haber 5 ay önce yayınlandı

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) eski Kontrterör Dairesi Başkanı Mehmet Eymür İstanbul’un en kalburüstü mezarlığı olan Aşiyan Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Başakşehir Çam ve Sakura Hastanesi’nde KOAH tedavisi görürken 81 yaşında ölen eski MİT yöneticisi Mehmet Eymür için Beşiktaş Levent’teki Barbaros Hayrettin Paşa Camisi’nde ikindi namazı sonrasında cenaze namazı kılındı.

Camiye Eymür’ün ailesinin yanı sıra Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, emekli diplomat ve siyasetçi Mehmet Ali Bayar, eski İstanbul İl Emniyet Müdürü ve emekli Vali Kemal Yazıcıoğlu da geldi. Kılınan cenaze namazının ardından Eymür’ün naaşı toprağa verilmek üzere Aşiyan Mezarlığı’na götürüldü.

Cenaze namazı kılınan camiye eski MİT Müsteşarı Sönmez Köksal, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Gültekin Uysal, organize suç örgütü lideri Sedat Peker ile Alaattin Çakıcı da çelenk gönderdi.

Eymür'ün 'Başarılı' dediği Suriye operasyonu için MİT raporunda tam tersi söylenmişti!Eymür’ün ‘Başarılı’ dediği Suriye operasyonu için MİT raporunda tam tersi söylenmişti!

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.