Erdoğan ile Gül, Hayati Yazıcı’nın annesinin cenazesinde bir araya geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı'nın annesi Fatma Yazıcı’nın cenaze törenine katıldı. Erdoğan cenazede Abdullah Gül ile selamlaştı ve birlikte saf tuttu. Gül seçimden sonra, Erdoğan’ın göreve başlama törenine de katılmıştı.

Siyaset 22 Temmuz 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı’nın annesi Fatma Yazıcı, 19 Temmuz’da hayatını kaybetti. 96 yaşında vefat eden Yazıcı için dün Eyüp Sultan Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı. Cenaze namazını Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş kıldırdı. Erdoğan’ın yanı sıra Hayati Yazıcı’yı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak gibi birçok bakan ve siyasi parti temsilcileri de yalnız bırakmadı.

Fatma Yazıcı’nın cenazesi defnedilmek üzere Eyüp Mezarlığı’na götürüldü.

Ak Parti’de yerel seçim için takvim belirlendiAk Parti’de yerel seçim için takvim belirlendi

Yazıcı’nın annesinin cenazesinde objektiflere dikkat çeken bir görüntü yansıdı. Cenazeye katılan Abdullah Gül, önce Cumhurbaşkanı Erdoğan ile tokalaştı. Kısa süreli bir sohbet gerçekleştiren ikili daha sonra yan yana saf tuttu. Erdoğan ve Gül daha sonra Yazıcı’nın annesinin tabutunu birlikte taşıdı.

AYM, Abdullah Gül’ün eski danışmanına verilen 'Ak trol' cezasını hak ihlali saydıAYM, Abdullah Gül’ün eski danışmanına verilen ‘Ak trol’ cezasını hak ihlali saydı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.