Polis gelince silah dolu çantayı balkondan attı

Adana’da Gökhan K. evine operasyon düzenleyen polisi görünce içinde ruhsatsız tabanca ve mermilerin olduğu çantayı balkondan attı. Gökhan K. gözaltına alındı, çantadan ruhsatsız 10 tabanca, 11 şarjör ile 10 mermi çıktı.

Gündem 5 Mayıs 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı

Adana’nın Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri 33 yaşındaki şüpheli Gökhan K.’nin Yeşiloba Mahallesi’ndeki evinde çok sayıda ruhsatsız tabanca olduğu bilgisi üzerine operasyon için harekete geçti. Polisin geldiğini gören Gökhan K. evde silahların bulunduğu çantayı balkondan bahçeye attı. Polis Gökhan K.’yi gözaltına aldı.

Üst üste gelen silahlı saldırılardan sonra ‘Daltonlar’a İstanbul’da büyük operasyonÜst üste gelen silahlı saldırılardan sonra ‘Daltonlar’a İstanbul’da büyük operasyon

Bahçede yapılan aramada ruhsatsız 10 tabanca, 11 şarjör ile 10 mermi ele geçirildi. Polis merkezine götürülen Gökhan K.’nin ‘hırsızlık’, ‘nitelikli dolandırıcılık’ gibi suçlardan 16 kaydı olduğu belirtildi. Gökhan K. ifadesinde silahların kendisine ait olmadığını, tanımadığı bir kişinin eve bıraktığını öne sürdü. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Gökhan K. tutuklandı.

Emniyet 'Mahzen'de bulduğu silahları sergilediEmniyet ‘Mahzen’de bulduğu silahları sergiledi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.