Pres makinesine sıkışan fabrika sahibi öldü

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde bir fabrikada yeni kurulan pres makinesine sıkışan fabrika sahibi Necmi Ş., ağır yaralı olarak kaldırıldığı Kocaeli Şehir Hastanesi'nde doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti.

Gündem 6 Mayıs 2024
Hastaneye kaldırılan fabrika sahibi tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Acı olay saat 22.30 sıralarında İzmit ilçesine bağlı Alikahya Atatürk Mahallesi Eşref Bitlis Caddesi üstünde plastik parça üreten bir fabrikada meydana geldi. Fabrikaya yeni alınan pres makinesinin kurulum sırasında aniden çalışmasıyla iş yeri sahibi Necmi Ş., makinenin içinde sıkıştı.

Okuldan mecburen ayrıldılar, çocuk işçi olarak çıktıkları yolda öldülerOkuldan mecburen ayrıldılar, çocuk işçi olarak çıktıkları yolda öldüler

Fabrika çalışanlarının haber vermesi üzerine adrese polis, itfaiye ve acil sağlık ekipleri geldi. İtfaiye görevlileri tarafından sıkıştığı yerden çıkarılan Necmi Ş. ilk müdahalenin ardından ambulansla Kocaeli Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

81 gün sonra İliç'te iki işçinin daha cansız bedenine ulaşıldı81 gün sonra İliç’te iki işçinin daha cansız bedenine ulaşıldı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.