Sevgilisini öldürdü, ailesini arayıp ‘intihar etti’ dedi

Müteahhit Ömer Öktem bir süredir birlikte olduğu estetisyen Selin Yalın'ı Kartal'da lüks rezidansta tabancayla ateş ederek öldürdü. Öktem Yalın'ın eniştesine ve ilk ifadesinde Selin Yalın'ın intihar ettiğini söyledi ama sonra cinayeti itiraf etti.

Gündem 26 Nisan 2024

Kartal’da evli ve üç çocuk babası Ömer Öktem bir süredir birlikte olduğu estetisyen Selin Yalın’ı tabanca ile vurarak öldürdü.

47 yaşındaki Ömer Öktem daha sonra Yalın’ın eniştesi Mesut Toğay’ı arayarak Selin Yalın’ın intihar ettiğini söyledi.

Mesut Toğay’ın haber vermesi üzerine olay yerine giden Kartal Asayiş Büro Amirliğine bağlı ekipleri Yalın’ın koltukta sırt üstü yatar vaziyette olduğunu, başının arka tarafında yoğun kan bulunduğunu gördü. Kadının bir elinde tabanca vardı. Başka bir kanepe üstünde de sekiz fişek bulundu.

Yaklaşık sekiz yıldır Yalın’la imam nikahlı olduklarını iddia eden Ömer Öktem daireye saat 13.00 sıralarında geldiğini, Yalın ile alkol aldıklarını, daha sonra tartışmaya başladıklarını anlattı. Öktem evde bulunan tabancayı çıkarıp duvara ateş ettiğini, daha sonra şarjördeki mermileri çıkardığını, bu sırada Selin Yalın’ın tabancayı alarak intihar ettiğini iddia etti.

Polis merkezine götürülen Ömer Öktem ifadesini değiştirip önce Yalın’a yanlışlıkla ateş ettiğini söyledi,  ardından da cinayeti işlediğini itiraf etti.

Bir kadın cinayeti daha: Eşini 25 yerinden bıçakladı, oğlunu arayıp 'Anneni öldürdüm' dediBir kadın cinayeti daha: Eşini 25 yerinden bıçakladı, oğlunu arayıp ‘Anneni öldürdüm’ dedi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.