Marmaris’te 8 gün önce geziye çıkan Rus turist kayboldu

Rusya'dan Marmaris'e tatile gelen 48 yaşındaki kadın 8 gün önce yürüyüşe çıktı ama bir daha dönmedi. 19 Ağustos'ta Rusya'ya dönmesi gereken turistten haber alınamıyor, ekipler her yerde onu arıyor.

Gündem 24 Ağustos 2024
Bu haber 3 hafta önce yayınlandı
Natalya Somova'nın son görüntüsü.

Rusya’nın Moskova şehrinden Marmaris’e tatil için gelen Rus vatandaşı Natalya Somova 17 Ağustos sabah saatlerinde Karia yolu parkuru için tek başına çıktığı yürüyüşten dönmedi. Yakınları 19 Ağustos’ta Rusya’ya dönüş bileti bulunan Somova’ya ulaşamayınca, durumu Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü asayiş ekiplerine bildirdi. Ekipler, Somova’nın bulunması için çalışma başlattı. Güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen ekipler, Somova’nın Karia yolu parkuruna giriş yaptığını tespit etti.

Somova’nın kaybolmadan önce yürüdüğü anlara ait bir işletmenin güvenlik kamerası tarafından kaydedilen görüntülerine de ulaşıldı. Marmaris Asayiş Büro ekipleri ve AFAD merkezi ile koordineli olarak Marmaris Belediyesi Arama Kurtarma (MABKE), Datça Mahalle Afet Gönüllüleri Derneği (MAG-AME-DER), Datça ve Marmaris Mahalle Afet Gönüllüleri Acil Müdahale Derneği (MAG/AMESAR), komando ekipleri, Sahil Güvenlik ekipleri ile jandarma iz takip köpekleri, 8 dron, 1 termal dron ve İHA ile arama çalışması başlattı.

Ağrı Dağı’nda kaybolan iki dağcı donmuş halde bulunduAğrı Dağı’nda kaybolan iki dağcı donmuş halde bulundu

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.