Sahte dolar verip gerçeğini isteyen iki kişiden biri öldü, öteki yaralı

İzmir'de Nihad Memik ve E.Ç ile Suriyeli baba-oğul arasında sahte dolar kavgası çıktı. Kavgada Nihad Memik ve E.Ç. avcı bıçağıyla yaralandı, Nihad Memik hastanede öldü.

Gündem 19 Ekim 2023
Bu haber 7 ay önce yayınlandı

Geçen salı günü İzmir’in Bornova ilçesinde Suriyeli Nihad Memik ve Türk vatandaşı E.Ç. iddiaya göre ayakkabı tamiri ve imalatı yapan Suriye uyruklu W.S. ve oğlu M.S.’den sahte dolar karşılığı bir miktar gerçek dolar istedi. Ancak baba-oğul teklifi reddedince Nihad Memik ve E.Ç., M.S.’nin küçük kardeşinden zorla evinin anahtarını aldı. Bununla yetinmeyen ikili ayakkabı kalıp malzemesini de çaldı. Baba W.S. ise olayı öğrenince el konan eşyalarını ve anahtarını almak için Nihad Memik ile E.Ç.’nin yanına gitti.

Taraflar arasında konuşmayla başlayan tartışma fiziksel kavgaya dönüştü. Bunu W.S.’nin oğlu M.S. de gördü, dükkandan avcı bıçağını alarak Nihad Memik ve E.Ç.’ye saldırdı. Nihad Memik’i kasık bölgesinden, E.Ç.’yi ise karın bölgesinden yaraladı. Bıçaklı kavgayı görenler durumu hemen yetkililere bildirdi, bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralılardan Nihad Memik Memik Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine, E.Ç. ise Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Tedaviye alınan Nihad Memik tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Tedavisi devam eden E.Ç.’nin hayati tehlikesi ise sürüyor. Olayın şüphelileri baba- oğul polisler tarafından kısa sürede yakalandı. Olayın soruşturması sürüyor.

İnsan canı sudan ucuz: 'Laf attın, omuz vurdun' cinayetleriİnsan canı sudan ucuz: ‘Laf attın, omuz vurdun’ cinayetleri

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.