Selde kaybolmuştu, cansız bedeni beş gün sonra bulundu

Sel sularına kapılarak kaybolan 51 yaşındaki Ali Alptekin'in cansız bedeni kaybolduğu yerden 14 kilometre uzakta balçıklı bir alanda bulundu.

Gündem 10 Kasım 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı
Sele kapılan vatandaşın cansız bedeni arama çalışmalarının 5'inci gününde bulundu.

Aydın’ın Söke ilçesi Demirçay Mahallesi’nde sele kapılan Ali Alptekin’i arama çalışmalarının beşinci gününde, Alptekin’in cansız bedeni balçıkla kaplı bir alanda bulundu. Sarıçay Barajı ile Demirçay Mahallesi arasında arama yapan AFAD, Jandarma Arama Kurtarma, jandarma komandolar ve jandarma su altı timi çalışmalarını Alptekin’in sel sularına kapıldığı noktadan 14 kilometre uzaklıktaki bir alanda yoğunlaştırmıştı.Ekipler balçıkla kaplı alanda Alptekin’in cansız bedenini buldu.

Sele arabanın içinde yakalandılar

Söke ilçesine bağlı Demirçay Mahallesi’nde nişan törenine katılan Hacer ve Ali Alptekin çifti ile komşuları Erhan Kavaklıçay aynı otomobille saat 02.00 sıralarında evlerine dönmeye çalışırken sel sularına kapılmıştı. Otomobil sabaha karşı mahalle meydanından yaklaşık bir kilometre ilerideki dere yatağında, park halindeyken sel sularına kapılarak sürüklenmiş dört araçla birlikte bulunmuştu. Otomobilden Hacer Alptekin ile Erhan Kavaklıçay’ın cenazeleri çıkarılmış, Ali Alptekin için arama çalışması başlatılmıştı.

Aydın’da 4 Kasım’ı 5 Kasım’a bağlayan gece başlayan sağanak Söke, Koçarlı, Karpuzlu ve Çine ilçelerinde sele neden olmuş, tarım alanları, yollar sular altında kalmış, bazı ev ve iş yerlerini su basmıştı.

Aydın'da sel: 3 kişi hayatını kaybetti 1 kişi kayıpAydın’da sel: 3 kişi hayatını kaybetti 1 kişi kayıp

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.