Sevgilisine Uzi’yle kurşun yağdırıp kaçan şüpheliden ‘şaka’ savunması

Bayrampaşa'da sevgilisinin evine giden Nazlı Elmas erkek arkadaşı Eliz K. tarafından dört kurşunla vuruldu. Sevgilisi ifadesinde 'şakalaşıyorduk' dedi.

Gündem 18 Ocak 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı
Nazlı Elmas hastanede yaşam mücadelesi veriyor.

Nazlı Elmas dün gece İstanbul Bayrampaşa’da sevgilisi Eliz K.’nın evine gitti. Ancak mahalleli gece saatlerinde Eliz K.’nın evinden silah sesleri duydu. Komşuların haber vermesiyle apartmana sağlık ve polis ekipleri geldi. Eve giren sağlık ekipleri 24 yaşındaki kadını ağır yaralı halde buldu ve ambulansla hastaneye kaldırdı. Polisler evde inceleme yaptı ve Nazlı Elmas’ın vurulduğu suikast silahı olarak bilinen Uzi’yi buldu, Eliz K. ise çoktan kaçmıştı.

Nazlı Elmas hastanede tedavi altındayken ona dört kere ateş eden Eliz K. polislerce yakalandı. Bayrampaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerince yakalanan şüpheli Eliz K. sevgilisi Nazlı Elmas’ı şakalaştıkları sırada yanlışlıkla vurduğunu ileri sürdü. Olay anında silah seslerini duyan bir mahalleliyse “Evde oturduğum esnada silah sesi ve farklı sesler geldi. Bir süre sonra bir silah sesi daha geldi” dedi.

Dink ailesinin avukatı: Cinayetin sadece FETÖ işi olduğu argümanı kabul edilemezDink ailesinin avukatı: Cinayetin sadece FETÖ işi olduğu argümanı kabul edilemez

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.