Sevgilisini kurtarmak için denize atladı, üç ay sonra karaya vurdu

İstanbul Beşiktaş’ta önceki gün balıkçıların bulduğu yarısı balıklar tarafından yenmiş ceset üç ay önce sevgilisini kurtarmak için denize atlayan bir İran vatandaşına ait çıktı. Sevgilisi kurtulurken o sularda kaybolmuştu.

Gündem 19 Aralık 2023
Bu haber 5 ay önce yayınlandı

İstanbul Beşiktaş kıyılarında önceki gün balıkçılar denizde garip bir şey fark etti. Gördüklerinin ne olduğunu anlamak için yaklaşınca şok yaşadılar: Bu balıklar tarafından parçalanmış, sudan şişmiş bir insan cesediydi.

Bölgeye polis, sağlık ve Sahil Güvenlik ekipleri sevk edildi.

Polis iskelede güvenlik önlemi alırken Sahil Güvenlik ekipleri de sudaki cesedi çıkardı.

Savcı nezaretinde olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasıyla cesedin İran uyruklu Jaber Sabokbar’a ait olduğu belirlendi.

Sevgilisini çevredeki vatandaşlar kurtarmıştı

Olaya tanık olan Ahmet Alioğlu Anadolu Ajansı’na “Balıkçılar bir ceset buldu. Polise haber verdiler. Cesedi çıkardılar, tekneye aldılar, şu an iskelede. Cesedin yüzü tanınmayacak halde, balıklar parçalamış” dedi.

Sabokbar’ın 26 Eylül’de Bebek sahilinde denize düşen kız arkadaşı Sogand T.G’yi kurtarmak için denize atladığı ve gözden kaybolduğu öğrenildi. Sabokbar’ın kız arkadaşının ise çevredeki vatandaşlarca kurtarıldığı belirtildi.

Fırtınanın getirdikleri… Bodrum kıyılarında göçmen cesetleriFırtınanın getirdikleri… Bodrum kıyılarında göçmen cesetleri

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.