Konya’da bir köy! Muhtar sevgilisiyle swinger partisine katılmış, kadının kızını da istismar etmiş

Konya'da bir muhtar hakkında çocuğa cinsel istismar şikayeti yapıldı ve istismar videoları ortaya çıktı. Gözaltına alınan muhtar sevgilisinin kızını istismar ettiğini, bundan kızın annesinin de haberi olduğunu anlattı.

Gündem 21 Şubat 2024
Bu haber 7 ay önce yayınlandı

Konya’daki mahalle muhtarı 54 yaşındaki M.M. sevgilisiyle swinger partilerine (cinsel ilişkiye girerken başkalarıyla eş değiştirmek) katılıyordu. Evli ve bir kız çocuğu olan muhtar M.M.’nin S.A. adlı kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu ileri sürüldü ve şikayet üzerine başlatılan soruşturmada S.A.’nın anne ve babasının boşandığı, annesi M.A.’nın da muhtar M.M. ile birlikte yaşadığı belirlendi.

Muhtar M.M. ve anne M.A. geçen pazar günü gözaltına alındı. Siber Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri M.M.’nin elkonan telefonunu inceledi ve M.M.’nin 17 yaşındaki S.A. ile birlikte cinsel içerikli fotoğraf ve videoları bulundu. Çocuk İzleme Merkezi’nde ifadesi alınan S.A. istismarın 14 yaşında başladığını anlattı. Üç yıldır aralıklarla istismara maruz kaldığını söyleyen kız “O dönemler sanırım 14 yaşındaydım. M.M. bana iyi ve yakın davranıyordu. Bir süre sonra dokunmaya, okşamaya, soyup çıplak fotoğraflarımı çekmeye, ters ilişkide bulunmaya başladı. Rahatsızdım ama annem üzülmesin, araları bozulmasın diye bir şey söylemiyordum” dedi.

S.A. annesiyle muhtarın resmi nikahlı olup olmadığından habersiz olduğunu belirtti ve maddi manevi yardımı olduğunu söylediği muhtar M.M.’den şikayetçi olmadı.

M.A. ise birliktelik yaşadığı M.M. ile ilişkisini “M.M. ile yaklaşık 2018 yılında tanıştık. Ara sıra swinger partilerine katılıyorduk. Çekilen fotoğraflarla ilgili bilgim yok” diye anlattı.

Muhtar M.M. ise ifadesinde fotoğrafları M.A.’nın çektiğini belirterek “S.A. ile ilişki yaşadım. Onu öpüp okşadığım doğrudur. Telefonumda çıkan fotoğrafların birçoğunu annesi çekti. Fotoğraflardan bilgisi olmamasının imkanı yok” dedi. Muhtar M.M. ve anne M.A. tutuklandı.

Çocuğa cinsel istismara 18 yıl hapis: Küçük olduğu ilk bakışta anlaşılıyorÇocuğa cinsel istismara 18 yıl hapis: Küçük olduğu ilk bakışta anlaşılıyor

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.