Şoförü dövüp taksiyi çaldılar: İçkiliydik

İstanbul'da taksiye binen iki kişi şoförü dövüp aracı gasp etti. Kaçan şüpheliler kısa sürede yakalandı, çünkü bir kişi onların hırsızlık anını kayıt altına almıştı. Gözaltına alınanlar 'içkiliydim' savunması yaptı.

Gündem 22 Ağustos 2024
Bu haber 4 hafta önce yayınlandı
Taksinin çalındığı anlar.

İstanbul’un Eyüpsultan ilçesinde 20 Ağustos Salı günü saat 22.45 sıralarında taksi şoförü H.G.’nin aracına bir kişi müşteri olarak bindi. Bir süre gittiler ve sonra bir kişi daha bindi. O iki kişi taksi şoförünü dövüp aracı da gasp etti.

Taksi şoförünün haber vermesiyle olay yerine polis ekipleri geldi. Şüpheliler gasp ettiği taksiyle kaza yapıp aracı terk ederek yaya olarak kaçtı. Şüphelilerin taksiciyi gasp ettiği anların vatandaş tarafından cep telefonuyla kaydedildiği belirlendi.

Gasp Büro Amirliği tarafından yürütülen soruşturmada şüphelilerin 24 yaşındaki E.K. ile aynı yaştaki M.A.G. olduğu belirlendi, gözaltına alındılar. Edinilen bilgilere göre olay günü alkollü olan şüphelilerin Esenyurt’a gitmek istedikleri, ancak taksicinin götürmek istememesi üzerine aralarında kavga çıktığı öğrenildi. Kavga sırasında taksi şoförünün araçtan inmesinin ardından alkolün etkisiyle taksiyi alıp Esenyurt’a gitmek istediklerini anlatan şüphelilerin kaza yapınca araçtan indiklerini anlattıkları belirtildi. Şüpheliler işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Feci kaza: Marmaray istasyonunda raylara düştü, öldüFeci kaza: Marmaray istasyonunda raylara düştü, öldü

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.