Suç makinelerinin kavgasında bir ölü: Bıçaklayıp denize attılar

Avcılar’daki bir tekne restoranda cezaevinden iki gün önce tahliye olan Serdar Ala üç kişiyle kavga edip silah çekti. Kavganın sonunda ise bıçaklanacak denize atıldı. Ala hastanede hayatını kaybederken üç kişi gözaltına alındı.

Gündem 22 Temmuz 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı
Hayatını kaybeden Serdar Ala’nın 25, şüpheliler Onur Ö.'nün 10, Eray A.'nın 8, Hüseyin E.'nin ise poliste 19 suç kaydı olduğu ortaya çıktı.

İstanbul’un Avcılar ilçesi Ambarlı sahilinde saat 02.30 sıralarında Serdar Ala sahilde bir restoran teknedeki üç kişiyle tartışmaya başladı. Nedeni henüz bilinmeyen tartışma sırasında Ala üç arkadaşa bardak attı. Tekneden inen taraflar rıhtımda da kavga etmeye devam etti. Serdar Ala, Onur Ö., Eray A. ve Hüseyin E.’ye üstündeki silahı doğrulttu, ancak tabanca tutukluk yaptı. Eray A. arbedede Serdar Ala’yı bıçakladı. Diğer iki şüpheli Onur Ö. ile Hüseyin E. ise Ala’yı denize attı.

Kahramanmaraş'ta Starbucks'a silahlı saldırı: Saldırgan suç makinesi çıktıKahramanmaraş’ta Starbucks’a silahlı saldırı: Saldırgan suç makinesi çıktı

Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen bekçi ve polisler üç şüpheliyi gözaltına aldı. Bıçaklandıktan sonra denize atılan Serdar Ala denizden çıkarılarak ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ala hastanede müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Ala’nın üç şüpheliye doğrulttuğu silahın tutukluk yapmasının ardından Eray A. tarafından birçok kez bıçaklandığı, Eray A. ve Onur Ö. tarafından da denize atıldığı tespit edildi.

Yaralı halde denizden çıkan Serdar Ala’nın bu kişilerce denize kovalandığı, yaralının denize atlayarak yüzerek kaçmaya çalıştığı tespit edildi. Ekipler, üç şüpheli ile iki tanığı ifadelerini almak üzere polis merkezine götürdü. Hayatını kaybeden Serdar Ala’nın 25, şüpheliler Onur Ö.’nün 10, Eray A.’nın 8, Hüseyin E.’nin ise 19 suç kaydı olduğu ortaya çıktı. Üç şüphelinin polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi. Olay yerine gelen dalgıç polisler Ambarlı Sahili’nde uzun süre suç aleti olan bıçağı aradı.

Suç makinesi cezaevinden izinli çıktı; ailesini katledip intihar ettiSuç makinesi cezaevinden izinli çıktı; ailesini katledip intihar etti

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.