Suçlu da mağdur da gazeteciye patladı: Sana ne?

Aksaray'da ağabeyini bıçaklayan 14 yaşındaki çocuk, neden diye soran gazetecilere 'canım istedi' diye cevap verdi. Yaralı ağabey ise benzer tavrı hastanede gösterdi ve 'sövdüklerimi de yayınla' dedi.

Gündem 18 Kasım 2023
Bu haber 6 ay önce yayınlandı

Aksaray’da yaralanmayla sonuçlanan ve polisin elkoyduğu bir olayda suçlu da, yaralanan ve sedyede yatan mağdur da gazetecilere tepki gösterdi.

Aksaray’da yaşayan Furkan Mert A. ile kardeşi Y.A. dün gece saatlerinde evlerinde kavga etmeye başladı. Sebebi bilinmeyen kavga sırasında 14 yaşındaki Y.A. mutfaktan aldığı bıçakla 19 yaşındaki ağabeyi Furkan Mert A.’yı kolundan bıçakladı. Aile büyükleri araya girip kardeşleri ayırdı ve olay yerine sağlık ile polis ekipleri sevk edildi. Yaralı genç ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırıldı.

Tedavi altına alınan gencin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, ağabeyini bıçaklayan çocuk polis ekiplerince gözaltına alındı. Sağlık kontrolü için hastaneye gelen Yiğit A. kendisini görüntüleyen basın mensuplarının “Kardeşini neden bıçakladın” sorusuna “Canım istedi ondan bıçakladım. Aynen öyle kafam esti ondan bıçakladım. Bu da sizi hiç alakadar etmez” dedi.

Tuhaf olan yaralı ağabeyin de benzer bir tepki göstermesiydi. Yaralı ağabey yattığı sedyede yarasını unutup basın mensuplarına “Çekme. Hepinizden şikayetçi olacağım. Yayınla, sövdüklerimi de yayınla. Memnun olursun, hoşuna gider” diye tepki gösterdi. Olayla ilgili Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatıldı.

Kadın cinayetinde faili bir kedi ortaya çıkardıKadın cinayetinde faili bir kedi ortaya çıkardı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.