Türkiye’de ne hayatlar yaşanıyor: Konya’daki eş değiştirme partilerini ve küçük bir kıza tecavüzü Amerika sayesinde yakaladık

Türkiye'nin en muhafazakar şehri Konya'nın göbeğindeki mahallenin eski muhtarı bir eş değiştirme partisinde tanıştığı kadına imam nikahı kıydı, sonra kadının 14 yaşındaki kızına tecavüz etti. Kızın annesi de bu tecavüzün videosunu çekti.

Gündem 15 Temmuz 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı

Türkiye’nin açık ara en muhafazakar şehirlerinden biri kabul edilen Konya’nın tam da göbeğinde bir mahallenin eski muhtarının eş değiştirme partilerinin müdavimi olduğunu, yani Konya’da insanların serbestçe birbirleriyle seviştiği seks partileri yapıldığını biliyor muydunuz?

Yetişkin insanlar elbette başkalarına zarar vermedikçe istediklerini yapsınlar ama böyle seks partilerinden birinde tanıştığı kadınla imam nikahı kıyan muhtarın o kadının 14 yaşındaki kızını istismar etmesi, küçük kıza tecavüzle yetinmeyip bu anların görüntülerini kızın annesiyle birlikte çekmesi ve sonra da o videoları sağa sola göndermeye başlaması son derece vahim.

Peki biz bütün bu olup bitenlerden, Konya’daki seks partilerinden ve eski muhtarın 14 yaşında bir kıza tecavüz edip bu anların görüntülerini kızın annesiyle birlikte çektiğini nereden biliyoruz? Ta Amerika’daki FBI’ın kurduğu özel bir büro sayesinde.

Bu olay Türkiye’de artık bir yargılamanın konusu ve bakın yargıdaki dosyaya göre her şey nasıl oldu:

Konya’nın merkez Selçuklu ilçesine bağlı bir mahallenin önceki dönem muhtarı evli Murat M. 2018 yılında swinger (eş değiştirme) partisinde tanıştığı Meral A. ile 2020 yılından itibaren dini nikahlı olarak birlikte yaşamaya başladı. Murat M. eşinden boşanan ve velayeti annesinde olan Meral A’nın o dönem 14 yaşında olan kızı S.N.A’yı da istismar etmeye başladı.

Küçük kızın istememesine rağmen zorla istismara devam eden Murat M. bu da yetmezmiş gibi küçük kıza pornografik görüntüler izlettirip “Bak ne güzel, sen de bunlar gibi yapmak ister misin” dedi. Yıllar boyunca kızı istismar eden Murat M. bu anları bir de kayıt altına aldı.

Çektiği görüntüleri yine kendisi gibi çocuklara istismarda bulunan birine gönderdi. ABD’de Federal Soruşturma Bürosu FBI içinde kurulu Ulusal Kayıp ve Sömürülen Çocuklar Merkezi tarafından tespit edilen Murat M. ve anne Meral A. hemen Türkiye’ye bildirildi. Konya polisi geçen şubat ayında çifti gözaltına aldı. Murat M’nin S.N.A’ya istismarı da telefonunda ele geçirildi. Her iki şüpheli 18 Şubat günü tutuklandı.

Konya Cumhuriyet Başsavcılığı Murat M. ve anne Meral A. hakkında ‘Müstehcen yayınların üretiminde çocukları kullanmak’, ‘Çocuğun nitelikli cinsel istismarı’, ‘Çocuğu müstehcen yayınları okumaya ve seyretmeye teşvik’, ‘Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’ suçlarından 88 yıla kadar hapis cezası istedi.

İki şüpheli hakkında Ağır Ceza Mahkemesine dava açıldı. İddianamede yazılanlar kan dondurdu. İddianamede Meral A.’nın kızının istismar edilmesine göz yumduğu, hatta kızı istismar edilirken görüntülerin birçoğunu kendisinin çektiği belirlendi.

Murat M.’nin yaptıkları bununla da kalmadı. Genç kızı istismar ettiği görüntüleri 2022 yılında Bursa ve Karacabey Cumhuriyet Başsavcılığınca hakkında soruşturma yürütülen S.T’ye attığı, S.T’nin de kendi kızlarını istismar ettiğine dair Murat M’ye mesaj gönderdiği tespit edildi.

S.T’nin başka illerdeki şahıslarla da cinsel ilişki yaşadığına dair mesajlaştığı belirlendi. Grubun kendi çocuklarını veya başka çocukları istismar ettiği öğrenildi.

Cumhuriyet Savcısı iddianamede anne Meral A. hakkında kızı istismara uğrarken engel olmadığını, istismara uğrayan kızını görüntüye aldığını, kızını Murat M. ile yalnız başına evde bırakarak Murat M. ile ortak hareket ettiğini, Murat M. ile kızı üstünde ortak hakimiyet kurduklarını, Murat M.’nin istismar eylemlerine doğrudan iştirak ettiğini belirledi.

Konya'da bir köy! Muhtar sevgilisiyle swinger partisine katılmış, kadının kızını da istismar etmişKonya’da bir köy! Muhtar sevgilisiyle swinger partisine katılmış, kadının kızını da istismar etmiş

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.