Tacizin intikamı cinayet oldu, Yargıtay cezaları onadı

Mehmet Ceylantekin kendisinden 47 yaş küçük olan komşusunun kızına tacizde bulunup eve erotik film izmeye davet etti. 24 yaşındaki Derya A. fantezi yapacağını söyleyerek Ceylantekin'in ellerini bağladı, sevgilisi Mustafa G. de öldürdü. Yargıtay Derya A., ve Mustafa G.'ya verilen cezaları onadı.

Gündem 16 Ekim 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı

Kütahya’nın Simav ilçesinde yaşayan 71 yaşındaki Mehmet Osman Ceylantekin komşusu ve arkadaşının kızı 24 yaşındaki kızı Derya A.’ya sürekli sözlü ve mesajlı tacizde bulunuyordu. Derya ve sözlüsü Mustafa G. bunun intikamını korkunç bir biçimde aldı: Ceylantekin’i öldürdüler.

2018 yılında kendisinden 47 yaş küçük komşusunun kızına sürekli sözlü ve mesajlı tacizde bulunan ve eve erotik film izlemeye çağıran terzi Mehmet Osman Ceylantekin’in davetini kabul etmiş gibi davranan Derya A. fantezi yapacağını söyleyip yaşlı adamın el ve kollarını bağladı, sonra sözlüsünü eve çağırdı. Yaşlı adam Derya A.’nın sözlüsü tarafından altı bıçak darbesiyle öldürüldü.

Evde yalnız yaşayan Cantekin’in ölümü evinden kötü kokular gelmesi üzerine komşuların durumu polise bildirmesiyle ortaya çıktı.

Yargılanıp mahkûm edilen Derya A’nın 15, Mustafa G’nin ise 25 yıl hapis cezaları Yargıtay  tarafından onandı.

 

İstanbul'da üniversite öğrencisine metrobüste taciz: 'Ayağımda su gibi bir şey hissettim'İstanbul’da üniversite öğrencisine metrobüste taciz: ‘Ayağımda su gibi bir şey hissettim’

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.