Tahliye yaradı, üç ayda iyileşti:  Nihal Candan’dan tatil paylaşımları

Dolandırıcılık ve kara para aklama suçlarından tutuklanan Nihan Candan cezaevinde yemeden içmeden kesilmişti. Tahliye edildikten sonra önce 'Kapanacağım' dedi ama şimdi Ege kıyılarında plajlardan fotoğraf paylaşıyor.

Gündem 15 Temmuz 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı

Hem tıp hem felsefe dünyası “özgürlük iyileştirir mi” diye tartışadursun, adı birçok suçla anılan sosyal medya fenomeni Nihal Candan son paylaşımlarıyla bu soruya bir cevap vermiş oldu.

Dolandırıcılık ve kara para aklama suçlamasıyla tutuklanan ve 5.5 ay cezaevinde kaldıktan sonra, 27 Nisan’da ‘anoreksiya’ hastalığı nedeniyle 37 kiloya düştüğü için tahliye edilen Nihal Candan özgürlüğüne kavuştuktan sonra kilo da almaya başladı. Yani anoreksiyası artık yok. Hatta Candan’ın yaptığı paylaşımlara bakacak olursanız, Ege kıyılarındaki plajlarda özgürlüğün tadını da çıkarıyor.

‘Günün ayeti’nden şezlong sefasına

Nisan ayı sonunda tahliye edildikten sonra sosyal medya hesaplarından “günün ayeti” paylaşımlarına başlayan ve yakın zamanda “Kapanmak istiyorum ama ona da bir şey derseniz diye çekiniyorum açıkçası…” diye paylaşım yapan Nihal Candan belli ki kapanmaktan vazgeçmiş, çünkü son tatil pozlarını paylaştığı sosyal medyası hiç de kapalı bir insanın sosyal medyasına benzemiyor.

Nihal Candan ve kardeşi Bahar Candan dolandırıcılık ve kara para aklama suçlarından gözaltına alınmışlardı. Nihal Candan’ın 8 yıldan 24 yıla kadar hapisle cezalandırılması talep edilirken Bahar Candan’ın ise 14 yıldan 44 yıla kadar hapis cezası isteniyor.

Nihal Candan’ın Ege kıyılarındaki tatilini ve plaj pozlarını sosyal medyadan paylaşması, sosyal medyada ciddi bir tepkiye de neden olmuş durumda.

Bahar Candan cezaevinde kalmıyormuşBahar Candan cezaevinde kalmıyormuş

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.