Ucu cinayete varabilecek bu ruh hastalığının adını siz koyun

Antalya'da 25 yaşındaki adam, yanına tabancasını da alarak ayrıldığı kız arkadaşının kapısına dayandı. Neyse ki genç kız orada değildi. Elde tabanca sokakta bağırıp çağırınca polis geldi, elinden silahı almak istedi. Genç adam kendini vurdu.

Gündem 19 Ağustos 2024
Bu haber 4 hafta önce yayınlandı
Antalya'da ayrıldığı kız arkadaşını evinde bulamayan ve binanın çevresinden ayrılmayan Mehmet Y. (25), şikayet üzerine gelen polis ekiplerinin müdahale edeceğini sırada tabanca ile karnına ateş etti. Yaralanan Y. hastanede tedaviye alındı. / Fotoğraf: DHA

Antalya’nın Kepez ilçesinde Gülveren Mahallesi’nde yaşanan olay büyük bir trajediyle sonuçlanabilirdi. 25 yaşındaki Mehmet Y. bir hafta önce ayrıldığı kız arkadaşının evine silahla gitti. Ancak genç kadın evde değildi. Eli silahlı şahıs kız arkadaşını bulamayınca apartmanın önünde beklemeye başladı. Eski kız arkadaşına telefonla ulaştığında ise Kaş’ta tatilde olduğunu öğrendi. Bu durum belki de bir kadın cinayetinin önüne geçmiş oldu.

Şahıs önce kadını Antalya’ya dönmeye zorladı ancak istediği yanıtı alamadı. Bunun üzerine yanındaki tabancayı çıkararak apartmanın çevresinde dolanmaya başladı. Apartman sakinleri silahlı şahsın bağırışları ve etrafa korku saçması üzerine durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.

Olay yerine kısa sürede polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis silahlı şahsı sakinleştirmeye ve teslim olmaya ikna etmeye çalıştı ancak bu çabalar sonuç vermedi. Özel harekat ekiplerinin müdahale hazırlığı sırasında şahıs tabancasını çıkararak karnına ateş etti. Erkek şiddeti bu sefer bir erkeğin canını yakmıştı.

Yaralı halde yere yığılan Mehmet Y.’ye sağlık ekipleri ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı ve ardından Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırdı. Mehmet Y.’nin tedavisi polis nezaretinde sürdürülürken olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı.

Üç saat içinde üç kadın cinayetiÜç saat içinde üç kadın cinayeti

Kadın cinayetlerinin ardı arkası kesilmiyor: Üç farklı il üç farklı cinayetKadın cinayetlerinin ardı arkası kesilmiyor: Üç farklı il üç farklı cinayet

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.