Tecavüz şüphelisi hastaneden kaçıp eve girdi, camdan düştü

Pendik'te tecavüz şüphelisi Melih Can A. gözaltına alındıktan sonra götürüldüğü hastaneden kaçtı. Kelepçeli halde bir eve zorla giren şüpheli buradan da kaçmaya çalışınca önce camda asılı kaldı, sonra düştü.

Gündem 26 Aralık 2023
Bu haber 5 ay önce yayınlandı

İstanbul Pendik’teki Batı Mahallesi’nde 20 Aralık Çarşamba günü 16 yaşındaki bir kız 19 yaşındaki Melih Can A.’nın cinsel istismarına maruz kaldığını söyledi. Tecavüz iddiasının polise bildirilmesinin ardından ekipler şüpheliyi dün yakaladı. Doktor raporu almak için hastaneye götürülen şüpheli doktorla muayene odasında yalnızken hastaneden kaçtı.

Kaçtıktan sonra hastanenin karşısındaki bir eve zorla giren şüpheliyi ev sahibi polise bildirdi. Şüpheli polisi görür görmez camdan sarkıp kaçmaya çalıştı. Ancak hem polis hem de vatandaşlar şüpheliyi bir anda bacaklarından yakaladı ve Melih Can A. evin camında asılı kaldı. Camda asılıyken kelepçesi açılan şüpheli bir dükkanın tentesine düştü. Mahalle sakinleri tenteden aldıkları şüpheliyi polis ekiplerine teslim etti. Şüpheli pencereden atlamaya çalıştığı esnada H.D.(45) tarafından dövüldü.

Sorgusunda farklı suçlardan 42 suç kaydı olduğu öğrenilen Melih Can A. işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Kadın kıyafeti giydirip direğe bağladılar, tecavüz ettilerKadın kıyafeti giydirip direğe bağladılar, tecavüz ettiler

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.