Tekneyi pala, bıçak ve sopalarla basıp önüne geleni yaraladılar

Antalya'da tekne çalışanının içlerinden birinin kız kardeşini rahatsız ettiğini ileri süren kalabalık grup pala, bıçak ve sopalarla tekneyi basıp dört kişiyi yaraladı.

Gündem 26 Ağustos 2024
Bu haber 3 hafta önce yayınlandı

Antalya’da Kaleiçi Yat Limanı’ndaki marinaya gelen Yaşar P. ve Mehmet D. ‘Asena’ isimli tur teknesine gitti. İkiliden biri tekne sahibi İdris Ö.’ye bir tekne çalışanının kız kardeşini rahatsız ettiğini ileri sürdü. Bunun üzerine İdris Ö. tekneden gitmelerini istedi.

Tekneden ayrılan Yaşar P. ile Mehmet D. kısa süre sonra kalabalık grup halinde ellerinde pala, bıçak ve sopalarla yeniden geldi.

Taraflar arasında çıkan kavgada tekne çalışanı Sezer A., tekne sahibi İdris Ö., teknede staj gören 16 yaşındaki Yılmaz Ö. ve Mustafa G. yaralandı. Kavgayı görenlerin haber vermesiyle bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar çevredeki en yakın hastanelere kaldırıldı.

Kavganın ardından kaçan Yaşar P. ve Mehmet D., Cumhuriyet Meydanı yakınlarında motorize polis timleri ve Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından suç aletleriyle yakalandı.

İstanbul'da baba ve oğluna silahlı saldırı: Baba öldü, çocuk yaralıİstanbul’da baba ve oğluna silahlı saldırı: Baba öldü, çocuk yaralı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.