Trafik kavgası kamerada: Biri kask fırlattı, öteki küfür ve tehdit etti

İstanbul'un Üsküdar ve Maltepe ilçeleri önceki gün akşam saatlerinde maganda terörünü yaşadı. Üsküdar'da motosikletliyi sıkıştıran cip sürücüsü yaşamı tehlikeye atarken Maltepe'de ise aracından inen şoför trafiği birbirine kattı. İki olay da kameralara yansıdı.

Gündem 22 Ekim 2023
Bu haber 7 ay önce yayınlandı

Hemen her gün trafik kavgasında yaralanmalar oluyor ya da Türkiye dehşet verici sahneler izliyor. Bu kez şiddetin adresi Üsküdar. Önceki gün akşam saatlerinde Yavuztürk Mahallesi’nde trafikte seyir halindeki cip iddiaya göre motosikletliyi sıkıştırdı. Buna sinirlenen motosiklet sürücüsü cipi durdurmak istedi ama cip sürücüsü durmayıp aracını motosikletlinin üzerine sürdü. Cipi takip eden motosikletli hırsını alamadı, kaskını caddede ilerleyen cipe fırlattı. O anlar başka bir motosikletlinin kask kamerasına yansıdı.

Maltepe’de de önceki gün akşam kısa süreli bir trafik kaosu vardı. Seyir halindeki cip ve taksinin şoförleri tartışmaya başladı. Cip sürücüsü hızını alamayıp taksinin önünü kesti. Bununla da yetinmedi, araçtan inip taksinin camlarını yumrukladı, şoföre küfür ve tehdit savurdu. Maltepe’de taksi durağı sahibi olduğunu iddia eden cip sürücüsü daha sonra aracına binerek uzaklaştı. O anları taksi şoförü cep telefonu kamerasıyla kaydetti.

Silahlı maganda terörü dört bir yanda: Bebekler, çocuklar, yolda giden işçiler…Silahlı maganda terörü dört bir yanda: Bebekler, çocuklar, yolda giden işçiler…

 

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.